Гергана Райчевска – „стара познайница“ е новата Мис Силикон! (снимки)

Музика, шоу, радио новини

Коронясаха новата Мис Силикон 2010 (на снимката горе: организаторката на конкурса Мисис България 2007 Мариана Маринова, миналогодишната носителка на титлата Мис Силикон Йоана Христова, новата Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска, тв водеща от Станция Нова Гери Дончева)

22-годишната Гергана Райчевска грабна титлата „Мис Силикон“ за 2010 година.

Бюстът на Гери с внушителните 800 кубика силиконови импланти, разположени в обиколка от 110 сантиметра, успя да впечатли цялото жури на конкурса, което бе единодушно в оценката си за първото място.

Короната на победителката връчи миналогодишната миска – Йоана Христова, която е бременна и скоро ще стане щастлива майка.

Новата Мис Силикон получава короната от Йоана Христова

Гергана е на 22 години и се готви да кандидатства икономика в УНСС. През миналата година тя спечели още едно отличие – Модел на България. Има участия в снимките на няколко видеоклипа на фолк изпълнители.

Гергана Райчевска получава лентата на победителката

Заради нароилите се в последно време конкурси и конкурсчета с подобно име, организаторката на конкурса Мариана Маринова отново заяви, че още през миналата година е регистрирала името в Патентно ведомство и тя държи абсолютно всички права по организирането.

“Всякакви други клонинги са нелигитимни и никой няма право да ползва името “Мис Силикон”. Нашата победителка ще представя България на международен конкурс, най-вероятно във Венецуела. Освен това ще сключи договор с професионална агенция и ще заснеме професионална фотосесия”, сподели Мисис България 2007. Заедно с Гери Дончева от Станция Нова, двете дами бяха домакини на конкурса, който се проведе на Bedroom Beach.

Виж скорошно интервю с Гергана Райчевска:

ОЩЕ ЗА КОНКУРСА:

Първото издание на конкурса МИС СИЛИКОН се проведе на 21 октомври, 2009 година в клуб ЕСКЕЙП в София. Официален организатор на събитието е Мариана Маринова-Мисис България 2007. Първото място безапелационно отиде при Йоана Христова, която бе напомпала бюста си с 500 кубика от “вълшебната” течност.

Силиконката нашумя след участието си в клип на Устата и като корица на няколко еротични списания. Втора в надпреварата остана Катрин Вачева, известна от участието си в риалитито Бягство към победата.

Силвия Котева от Кюстендил остана трета, но скри шапката на всички с рекордните 600 кубика силикон.

 
 

По темата: , , , , , ,

1438732143|
 • Да гледам днес

 • No events.
  • ТВ новини

   
   
  
  bTV Comedy сериал "Партньори" + гледай онлайн
  Апокалипсис в Лос Анджелис (2014) от bTV Cinema + гледай онлайн
  Превъзходство (2014) с Джони Деп от bTV Cinema + видео
  Арсенал - Челси на живо от Диема Спорт
  Лудогорец - Левски на живо от Диема Спорт
  X Factor 2015 - записване за публика и видео кастинг