„10 години Тройка на разсъмване“ – ето това беше стилно парти!

Милена, Кирил и Тодор отбеляза 10 годишнината си с изискан парти-маратон в „Ялта”

Най-стилното парти в столицата за последните няколко месеца събра приятели, партньори и фенове на „Тройка на разсъмване“ от Радио Витоша в столичния клуб „Ялта“.

Най-успешното сутрешно радиошоу в ефира на България навърши 10 години в компанията на всички, докосвали се в продължение на десетилетие до тяхната постоянно споделяна истина, до техния ежедневно разкриван светоглед, до тяхното призвание да са Милена, Кирил и Тодор – безпардонно критични, до болка искрени и безрезервно отдадени на това, което правят с неподправен професионализъм и жар.

Огромен екран с мултимедия привличаше погледите на преминаващите по жълтите павета. Вратите на столичния клуб „Ялта“ се отвориха точно в 22 часа, за да посрещнат желаещите да споделят радостта на рождениците.

Милена, Кирил и Тодор лично приемаха поздравления и подаръци, съчетали символиката на партито, снимаха се със своите обожатели и черпеха с бяло вино.

Клуб „Ялта“ беше изключително стилно декориран и подчинен на мотото на партито „Истината е любов“. Бяло и червено – символите на истината и любовта – бяха застъпени в елегантната декорация и всеки неин детайл.

Емблемата на „Тройката“ – трите стилизирани човечета с червени сърца – присъстваше на всевъзможни места в клуба. Бели торти „Неделя“ подслаждаха погледа от специални плексигласови поставки, а списания MAX и ХАЙ КЛУБ призоваваха да бъдат разгърнати.

Милена, Кирил и Тодор бяха посрещнати с възторг в клуба, когато се качиха на сцената и отправиха своите топли благодарности към всички, докоснали се до „Тройката“ през годините.

Неподправеното им чувство за хумор отприщи вълна от искрени усмивки. Рождениците зарадваха приятелите си с бели тениски със знака на „Тройка на разсъмване“ и стикери с тяхното лого, а най-вкусната част – огромна бяла торта – направи купона още по-сладък и незабравим.

Истинските фенове на „Тройката“ бяха окупирали рождениците за автографи, които Милена, Кирил и Тодор даваха дори върху свалени плакати от всевъзможни места в клуба, както и върху картонените човечета, послужили за декорация.

Празникът продължи до зори и се излъчваше наживо в ефира на Радио Витоша. Негов достоен финал беше шоуто на „Тройка на разсъмване“ от петък сутрин, което Милена, Кирил и Тодор направиха наживо от клуб „Ялта“ на чаша сутрешно кафе с най-близките си фенове.