100 кила става на 100 години – майтап бе, виж якия купон! (СНИМКИ)

Рапърът 100 кила си поръча сняг за рождения си ден в club Jim Beam

В популярния столичен клуб известният рапър събра вчера стотици свои приятели и фенове. Изпълнителят имаше двоен повод за празнуване – рождения си ден и промоцията на новото си видео  „Антистоп„.

„Ставам на цели 127 години!“ – в шеговит тон се обърна 27-годишният рапър към почитателите си и представи новата си песен.

„Живеем във време, в което непрекъснато ни повтарят какво е правилно да правим и какво не, писна ми някой да ми забранява! Затова написах парчето за всички, които се бунтуват срещу порядките и които продължават да се поддават на изкушенията! Тя е поздрав и за онези, които не могат да спрат… каквото и да е.“  – сподели изпълнителят.

Във видеото 100 кila се изявява освен като текстописец, и като режисьор. Песента има денс звучене и обещава да се превърне в хит на лятото.

Изпълнтелят беше поканил верните си приятели – DJ GEORGE, YOUNG BB YOUNG, Lady B и Големият, които се грижеха за доброто настроение на гостите. Освен тях на сцената на клуба се развихриха и секси  танцьорки, които допълнително повдигаха адреналина и настроението.

Известният с нестандартните си идеи рапър беше приготвил и специални изненади за почитателите си. Пред Jim Beam любителите на високите скорости можеха да се насладят на истинско авто тунинг шоу с автобомили и пистови мотори.

Част от програмата включваше специално и огнено шоу, което подгря страстите. В разгара на купона се изсипа истински сняг на парцали, който поохлади нажежената до краен предел атмосфера, но не попречи купонът да продължи до ранните часове на другия ден.

 
По темата: