100 Кила тръгва на европейско турне – сбогом, Къртицата!

100 Кила тръгва на европейско клубно турне

Рапър № 1 в България 100 Кила потегля на европейско клубно турне през месец април, организирано от лейбъла Facing The Sun с дати в Англия, Австрия и Германия.

Стартът е при „Fast Fused 27 Recordings“ в Бирмингам на 18 април (четвъртък) в Snobs, а на следващия ден Килата продължава в Манчестър. Местният партньор на турнето „I Love BG Party“ подгрява българските студенти вече няколко месеца за събитието на годината, което ще се проведе в клуб Venus. На 20 април (събота) турнето продължава в Мюнхен при Bulgarian Connection в клуб Strom, където DJ CASS ще се грижи за настроението на гостите преди и след изпълнението на Килата със специална RnB & Hip-Hop селекция. След няколкодневна почивка клубната серия приключва във Виена в клуб Utopia на 30 април. Местният партньор на турнето „Нещо различно“ подготвят грандиозен финал с участието на Балет Нова, като 100 Кила се заканва да държи всички на крака цяла нощ, защото следващият ден е Празникът на труда – почивен ден.

Това не е първото излизане на Килата зад граница – той вече демонстрира световна класа в лондонски клуб през миналата година, а специално за турнето си този път е подготвил песен изцяло на английски език, в която припевът, типично в негов стил, е „Hoodswaggin in Volkswagen”.

Освен всичките му суперхитове като „Виновен”, „Цяла нощ”, „System” и „Аз съм 6”, лайв сетът на 100 Кила включва класиките „Ланец на врата ми”, „П***** по масата” и „O ye”, както и парчета от чисто новия му албум ZLA10, като първия сингъл „Каймака”, който вече набра скорост.

 
По темата: