100-те национални туристически обекта – само по Телевизия Туризъм!

100-те национални туристически обекта по Телевизия Туризъм

Телевизия Туризъм за първи път в българския телевизионен ефир излъчва мащабно представяне на 100-те национални туристически обекта на България. Това показва изключителните възможности на българския културно-исторически и природен туризъм и Телевизия Туризъм акцентира върху тях. Най-важните туристически обекти в страната са обединени в списък, включващ 100 от тях, около който е изградено и организирано туристическото движение.

Любопитното е, че нито Българския туристически съюз, който администрира движението „100 национални туристически обекта”, нито Министерство на икономиката, енергетиката и туризма досега са успели да реализират подобна поредица. Това обаче постига новата Телевизия Туризъм.

Клиповете от поредицата за всеки един от обектите можете да гледате в рамките на информационния блок на телевизията „Туризъм инфо”, който се излъчва преди и след всеки документален филм.

Точните часове на излъчване на поредицата „100 национални туристически обекта” са на всеки час и половина, и на всеки час в без петнадесет минути.

Ежедневно Телевизия Туризъм излъчва клипове за шест от 100-те национални туристически обекта.

Видео анонс: