102-годишната баба Афизе раздава мъдрост по БНТ

Каква цена плащаме за успеха?

Мира Добрева отблизо с режисьора Стилиян Иванов за най-новият му филм

Тази събота „Денят отблизо” с Мира ще търси отговор на въпроса самотно ли е на върха и колко струва успехът? В студиото ще бъде режисьорът Стилиян Иванов, който ще разкаже за новия си проект «Отвъд аплодисментите и хулите». Филмът разказва за  цената, която са платили  четири  успели българки, за да бъдат номер едно.

За мъдростта на годините и тяхната тежест ще сподели със зрителите на БНТ

102-годишната баба Афизе от село Чеплетен.

В рубриката „Семейни връзки” гости са братята Ники и Влади Априлови. Двамата разказват за живота и сцената в разговор с Мира Добрева.

Екипът на предаването ще обърне отново внимание и на един стар проблем у нас – осиновяването. Зрителите ще чуят за проблемите свързани с приемната грижа и какво ще се случи с хилядите деца в социалните домове след затварянето им.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В неделното издание екипът е подготвил вълнуваща среща с музиканта със старобългарското име Стратия, който ще разкаже за битките, загубите и победите по пътя си. Вижте още как един човек от народа се превръща във всеобщ любимец – историята на аржентинския светец Гаучито.

И една забавна класация на най-мразените професии в България – катаджия, контрольор или данъчен инспектор.

В рубриката „България отблизо” зрителите ще видят Малко Търново през очите на една от най-обичаните ни певици – Тони Димитрова.

За финал Мира е подготвила необикновено пътуване с къща на четири колела. За нарастващата мания по кемперите и каква е цената на модерното удоволствие ще разберете само в „Денят отблизо” с Мира всяка събота и неделя от 11:00 часа по БНТ1!

Гледай видео запис от предаването онлайн