104 000 лева спечелени в Национална лотария – видео

„Колелото на късмета“ в MEGAJACKPOT-a отреди игра за 1 милион лева в Национална лотария

Във второто предаване от новия сезон на предаването Национална лотария, водещите Захари Бахаров и Вяра Атова раздадоха парични и предметни награди на обща стойност 104 000 лева.

В първата, изцяло нова игра – „На крачка от късмета“, тримата щастливци тази събота, които бяха изтеглени от чаровната Вяра на живо в предаването, са Александър Иванов от град Пловдив, Радослав Радев от Добрич и Цветана  Илчева от Хасково. Александър реши да рискува и избра изтеглената от него снимка на монетата да продължи с 2 крачки. Късметът се оказа на негова страна и още с първото отваряне, той видя неговия образ. Младият пловдивчанин първи достигна до финалната права и потегли с чисто нов автомобил. Мечтае си за професионални успехи и за собствено жилище.

Във втората по ред игра – „Сейфове“ , представители на мъжкия пол застанаха срещу 10-те сейфа за спечелването  на 40 000 лева – Ивелин Дечев от Стара Загора и Деян Димитров от Бургас. Първи, два сейфа със знак „Х“, отвори Деян и си тръгна от шоуто със сумата от 3500 лева, които ще използва за развитието на децата си и за благотворителност. Винаги, когато може отделя средства и помага на бедните. Другият участник – Ивелин, който съвсем скоро е станал татко за втори път, ще сбъдне своята мечта да зарадва семейството си с почивка в Дубай  със сумата от 16 500 лева.

В третата, най-примамлива игра “MEGA JACKPOT”на Национална лотария, тази седмица 5-мата участници, които избраха по една от картите за определяне на щастливеца се казват Павлина Узунова от Панагюрище, Васил Цалта от Русе, Петя Тодорова от Перник, Таня Николова от с.Главинива и Кирил Гочев от Велико Търново. Най-висока карта и  да завърти „колелото на късмета“  имаше честта Петя Тодорова. Перничанката не успя да повярва на очите си, когато стрелката на колелото се падна на сумата от 1 милион лева. Играта й започна уверено, като направи първата си грешка на 4-тата сфера. Въпреки всичко тя продължи своята игра, но втора грешка направи на 40 000 лева, и така си тръгна от шоуто с 20 000 лева. Със спечелените пари Петя ще си закупи автомобил, който ѝ е крайно необходим в момента, а останалата част от парите ще вложи в недвижимо имущество.

Водещата Вяра Атова зарадва още 4-ма късметлии на сцената, които получиха своите печалби от моментната игра. Илия Петров от Кърджали е вече по-богат с печалба от 20 000 лева от билета „Лото+“, Дулинко Дулев от Разград ще се радва на печалбата си от 10 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“, а Васил Димов от Габрово и Ганка Пашалова на печалби от по 5 000 лева от билета „Сбъдни мечтите си“.

Ако нямате късмета на щастливците, спечелили от телевизионното предаване Национална лотария или от моментните печалби, не пропускайте да регистрирате своите непечеливши билети, защото това може да ви донесе участие в новата игра „Взимам всичко, Разделям с теб!“. Всяка седмица един срещу друг ще застават 2-ма щастливци, които ще имат възможност да спечелят печалби от 500 лева до 5 500 лева.

Гледай видео запис от предаването онлайн