11 големи концерта на Лили Иванова през 2014 – градове и дати

След като преди седмица от екипа на Лили Иванова пуснаха в продажба билети за голям концерт в НДК на 6-ти ноември, вече са ясни и още 10 дати на територията на страната за предстоящи концерти.

Националното турне е разделено на два основни лъча – пролетен и летен. Първият концерт ще бъде в драматичния театър на град Плевен на 3 юни, следват театрите в Русе – 4 юни, Добрич – 6 юни, Благоевград – 10 юни, и залата на операта в Стара Загора на 12 юни.

На 11 септември започва обиколкатa по летните театри от Бургас, следва Варна – 13 септември, Велико Търново – 16 септември, античен театър в Пловдив на 18 септември, а финалът ще бъде за летния театър на град Сандански на 20 септември.

Основната отговорност по репертоара е на китариста и цигулар Ангел Дюлгеров, който работи по новите аранжименти на подбраните песни.

„Предстоящите концерти за мен са голяма отговорност и вълнение. Оценявам високо възможността да направим над 10 концерта с музикантите ми – Ачо, Оги, Орли, Еко и Росен – без никакъв компромис като организация и продукция”, сподели Лили Иванова.

Инфо: Вестник 24 часа

 
По темата: