„120 минути“ с Яне Янев и тайните на Христо Бисеров

Ивайло Христов, съпругата на Карамански и балканските „деца на хаоса” – тази събота в „120 минути” от 16:00 часа по bTV

Тази събота от 16:00 часа в публицистичното предаване „120 минути” зрителите на bTV ще разберат защо Ивайло Христов подкрепя протеста на студентите. В студиото на Светослав Иванов театралният и кино актьор, режисьор и преподавател в НАТФИЗ ще коментира окупационната ситуация и ще направи прогноза за изхода на събитията. Екипът на предаването ще покаже и гледната точка на провокативния преподавател Явор Никифоров, въоръжен с тоалетна хартия и праз  след престоя му в ареста.

Какви призраци се крият в папките ще разкрие Яне Янев, който ще коментира тайните на Бисеров и гардероба с политически скелети. Екипът на „120 минути” ще предостави платформа на журналистката Илиана Беновска да поясни позицията си срещу политиците и жълтите медии. Съпругата на Иво Карамански Галина Лукановска ще внесе яснота по скандалната снимка, която завладя публичното пространство преди седмица.

Водещият Светослав Иванов ще направи интересен паралел между „децата на хаоса” на Балканите с ексклузивно включване от Атина. Какви са приликите и разликите между действията и политиката на гръцката неонацистка партия „Златна зора” и организацията „Кръв и чест” в България, зрителите на bTV ще видят тази събота от 16:00 часа в „120 минути”.

Гледай видео запис от предаването онлайн