15 години М-тел – ела да гледаш Енрике Иглесиас на площада!

Енрике Иглесиас в България за 15-годишнината на М-Тел

На безплатен мега концерт поздрав за телеком номер едно в страната ще отправят още Шугабейбс и DJ Соник

Цяло съзвездие от световни изпълнители ще дойде в България специално за да отбележи 15-ата годишнина на водещия телеком у нас.

Начело на плеядата, която ще поздрави Мобилтел по повод рождения ден, е световноизвестният Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias). Той ще стъпи на родната сцена за първи път по повод годишнината на Мобилтел.

Самият Енрике, който ще пее за най-голямата общност в страната – семейството на Мобилтел – е с вече 15 години професионален път.

„Това е една  от основните причини, която стои зад нашата покана към Енрике. Главният ни мотив да го поканим на българска земя е неговата силна емоционалност на сцената, която пленява и обединява публиката, нещо, което прави и М-Тел.  Много съм щастлив, че мога да оповестя пристигането на звезда от подобна величина, която заема челни позиции на световната сцена и която ще дойде да поздрави нашите приятели, фенове, клиенти. Радвам се, че мога да споделя с всички тях този уникален празничен момент”, заяви Андреас Майерхофер, главен изпълнителен директор на М-Тел, който  ще присъства на концерта заедно със своето семейство.

Въпреки изключително натоварената си програма, в средата на кампанията за представянето на последния му албум „Еуфория”, Енрике успя да включи в програмата си българската изява. Компания ще му правят няколко прекрасни дами – британската диджейка Соник (DJ Sonique) и фуриите от супер успешното дамско трио – Шугабейбс (Sugababes). Захарните момичета също ще гостуват за първи път в страната по повод празника на телекома.

Тази година Мобилтел отбелязва своята 15-годишнина на българския пазар. На 15 септември, преди точно 15 години, е даден официалният старт на първата в България GSM мрежа – тази на Мобилтел. Това променя историята на телеком индустрията и дава неограничени възможности за комуникация на хиляди, а в последствие и на милиони българи, които избират да се доверят на компанията.

Началото се поставя с шест базови станции, покриващи централните части на град София.

„15 години по-късно М-Тел обединява най-голямата общност в България  от разнообразни и иновативни услуги. Тези 15 успешни години са основата на по-нататъшно развитие в обслужването на нашите клиенти и българското общество, като ние целим да направим техния живот по-лесен, давайки им възможност да се възползват от най-актулните предимства на технологичния свят”, коментира Андреас Майерхофер.

На рожден ден, като на рожден ден – целият септември ще предложи на многобройните приятели на Мобилтел редица изненади и интересни събития.

 
По темата: