16 години Радио Fresh! – празнувай в клуба, слушай ново предаване!

На Гергьовден Радио Fresh! става на 16 години

На 6 май, петък, хит-радио номер едно в България – Радио Fresh!, навършва шеснадесет години. Много изненади за слушатели, приятели, клиенти и партньори са подготвили от медията на младите хора.

Първата е за всички, които обичат да слушат най-модерната музика и да печелят награди. „Sweet 16” е играта, в  която всеки може сам да избере какво иска да спечели. 160 са наградите, които водещите ще раздават от ефира в продължение на няколко седмици.

Празнуващите на 6 май пък ще могат да се забавляват с празничната програма –Fresh! Request”. През целия ден слушателите ще могат да избират любимите си песни. От 9 сутринта Калина и Надя от „Шоуто на блондинките“ ще стартират празничния маратон. От 12ч. в студиото ще влезе Иво, а компания на всички след 15ч. пък ще прави Боби, който е и любимият рикуст водещ на слушателите.

Поредната ефирна изненада следва през уикенда. „Fresh Weekend със Снежина” е новото шоу, което ще се излъчва от 10 до 14ч. Водещата е един от ветераните в радио-ефира и част от Радио Fresh! дълги години.

В средата на следващата седмица от хит-радиото на България организират и парти за рождения си ден. От 19ч. в сряда, 11 май, в столичния клуб Culture Beat ще се съберат много приятели, партньори и звезди, за да празнуват шестнадесетия рожден ден на медиата. От 22ч. пък входът ще е отворен и за слушатели, които могат да се присъединят към купона, на който се очаква да присъстват и … Lady Gaga, Rihanna и Justin Timberlake.

Виж секцията на Радио Fresh! в Slusham.com – слушай на живо и гласувай за радиото!