16-годишната Венета Райкова лъсна по радиатор в нета – снимка

Тв водещата Венета Райкова започнала „звездната си кариера“ като рекламно лице на… радиатори. В „На кафе“, където бяха излъчени ретрозаписи от преди 10 години с нея, Венета признава, че това е бил първият й шанс за популярност. Тогава била едва 16-годишна.

Венета разказа още, че за „култовата“ фотосесия между радиаторите е взела 250 лева тогавашни пари. „Имай предвид, Гала, че тогава майка ми получаваше месечна заплата от 110 лева. А аз – за две щракания получих 250“, каза тв водещата.

С 10-годишна задна дата тя заявява, че като момиче била „много задръстена“ и никога не сваляла сама момчетата. Избирала кариерата и работата си пред „загубата на време“ с мимолетни връзки.

Венета призна още, че когато станала победителка в конкурса „Мини мис“ (1992 г.), била 18-годишна и… девствена. „Това може да се докаже, ако се попита момчето, с което бях по-късно за първи път“, заяви тв водещата.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Венета Райкова: Не е тайна, че бях пред развод

„Бяхме пред развод, не е тайна за никого. Но вече имаме 5-годишно дете, което се учи да чете, и не бих искала да се връщам към този труден за мен период“, казва водещата на „Горещо“ Венета Райкова пред „Уикенд“.

Тя признава, че за нито един мъж преди сегашния й съпруг Тихомир не си струва да си спомня.

„За тези 9 години, откакто сме с Тихомир, нито аз съм дала повод, нито той на мен за съмнения в изневери“, признава водещата. И казва, че не прощава забежки. На шега нарича себе си „светица, защото няма пороци“. Венета Райкова признава, че няма сили да отгледа повече от едно дете, защото няма да може да им осигури качествено образование или здравеопазване.

Инфо: Вестник 24 часа и агенция ПИК