18 000 се кефят на Tuning Show 2010 – смимки и видео ТУК!

18 000 авто фена се събраха на Национално тунинг шоу 2010

Близо 18 000 авто фена се събраха на Националното тунинг шоу 2010, което се проведе на 29 и 30 май на писта Лесново край Елин Пелин.

Още от ранните часове на съботния ден най-запалените фенове от цялата страна окупираха пистата. Участниците се състезаваха в категории Оптичен тунинг и Car Audio, а съдии от ЕММА България и през двата дни не спираха оценяването, поради големия брой заявки.

В раздел Оптичен тунинг за пореден път спечели Божидар Карапанов от Пловдив със своето BMW 3-серия (снимка долу). Освен него, разбира се, завидни автомобили показаха и останалите, включили се в надпреварата.

Наградата на публиката отиде при автомобил, притежаван от дама – нейното Ауди А3 впечатли посетителите.

И през двата дни не липсваха атракции. Любима обаче за всички бе Автомивка по бикини. Атрактивните момичета обраха бурните овации на мъжката част.  И още – хвърляне на касетофони, състезание с радио-управляеми автомобили.

Пред публиката бе изрисувано и женско тяло с послание за разумно шофиране.  Демонстрации и промоции имаше и от страна на изложителите, които показаха новостите при автомобилите.

„Идеята ни бе да съберем почитателите от цяла България на най-красивите, най-мощните и най-добре звучащите автомобили. Получи се страхотно шоу и вече готвим Национално тунинг шоу 2011. Обединихме се около идеята да се радваме на автомобилите си разумно и да не бъдем състезатели по пътищата“, споделят организаторите от tuning.bg.

Автомивка – Tuning Fest 2010, Lesnovo (софия) Bulgaria

Tuning Show 2010 Снимки

Mis Tuning 2010

Още от Мис Тунинг (видео: BiNet.TV):

Miss Tuning 2010 from erogance on Vimeo.