2 февруари в Yalta: пристигат култовите Amanda Lepore и Cazwell!

Транссексуалната поп икона Amanda Lepore и скандалният Cazwell зад пулта в Ялта на 2-ри февруари

United in Diversity Party” е специалното парти за 2-ри февруари в Ялта. Главните действащи лица в него ще са транссексуалната поп икона Amanda Lepore и нашумелият през последните години на американската клубна сцена Cazwell. Комбинацията от тези две, определяни като скандални личности, обещава парти с нестандартна музикална концепция и визия, наситено с много провокации.

United in Diversity Party” е проект на SSS Production, по чиято покана в България пристига Аманда Лепор. Неговата цел е предизвикването на обществен дебат за това, че различната сексуалност не те прави различен човек.

Аманда Лепор е първият, най-известен транссексуален мъж в историята на Америка. Тя е икона, известна като модел, дизайнер, nightlife хостеса, клубен пърформър и бизнесмен. Популярността и успехът я правят топ – лице на Armani, SWATCH, M.A.C., Heatherette, Camp и др. Образът й вдъхновява артисти от висша класа като муза на световноизвестния фотограф и режисьор Дейвид Лашапел, Сър Елтън Джон, Джейсън Ву. Като една истинска звезда, Лепор се прославя с благородните каузи, в които непрестанно взема участие, като дарява големи суми за благотворителност (кампания срещу СПИН и др.)

Другият гост зад пулта в Ялта на 2-ри февруари ще e популярният американски рапър, композитор и текстописец Cazwell. Известен с експресивността и  провокативността, с която изразява своята хомосексуалност в музиката си. Затова е и приеман като един от най-скандалните образи за американския шоу  бизнес. Cazwell е популярен и на клубната сцена в New York, изявявайки се като DJ по известни партита като Boys Room, работейки с популярни ъндърграунд лица като Ladyfag  и др.

Като част от кампанията „United in Diversity” е заснета специална фотосесия, която ще бъде изложена пред клуб Ялта в периода 25.01-02.02.2010г.. Лице на снимките е актьорът Ричард Ричардсон, който придоби популярност през последните години чрез превъплъщението си в образа на Наташа Рич. Избират него, тъй като смятат, че точно така трябва да изглежда съвременният образ на човек, който съчетава в себе си мъжкото и женското начало. Фотосесията пресъздава различни битови ситуации, с които всеки човек би могъл да се асоциира, а нейното послание е, че всички хора, независимо от тяхната сексуалност живеят, мислят и чувстват по един и същи начин. Фотографиите са дело на Диляна Флорентин.

Виж клипа на TIGA – Sunglasses at night с участието на Amanda Lepore:

Виж Cazwell feat Jonny Makeup – I Seen Beyonce: