2 Unlimited на живо в София – видео и снимки

2 Unlimited: Музиката на 90те обединява поколения

На второто издание на „Обичам 90те” ще изпълним най-големите си хитове

Час след като кацнаха на българска земя, 2 Unlimited дадоха прес конференция за българските си фенове. Рей и Анита са в България за участието си във второто издание на концерта Обичам 90те”, организиран от Коко ейнджънси и Радио ENERGY. Концертът ще бъде на 16 юни в Зимен дворец на спорта, от 20.00 часа.

Двамата изпълнители споделиха, че са много щастливи да видят как в наши дни хитовете от 90-те години обединяват поколения:

„Шестнадесет годишните, които едно време идваха на нашите концерти днес са почти на нашата възраст и отново идват на нашите участия. Сред публиката на нашите концерти има хора и на по 40 и 60 години. Щастливи сме, че виждаме хора от различни поколения, които харесват нашите парчета“, споделиха от дуета.

Запитани какво е музиката за тях, и двамата от дуета бяха единодушни: „Музиката е любов и нещото, което придава смисъл и сила да продължиш напред.”

В личен аспект, Рей сподели, че изживява един от най-хубавите си моменти от живота, благодарение на новородения си трети син Ноа. Анита от своя страна сподели, че се е преборила успешно с рак на гърдата и призова всички, които имат подобни проблеми да не падат духом и да бъдат силни.

На въпрос как им се струва България години по-късно, звездите на 90те споделиха, че България изглежда много по-добре от годините, в които те са били тук за първи път.

2 Unlimited обещаха на българските си фенове да изпълнят най-големите си хитове на сцената на „Обичам 90-те“.

Заедно с изпълнителите на невероятния хит „No Limit” на сцената ще се качат още SNAP!, DJ SASH!, Nana и родните диджеи DJ Marti G и DJ Simon.

2 UNLIMITED LIVE IN SOFIA / I love the 90’s -BULGARIA 15 jun 2013

На снимката: 2 Ulimited с Драгомир Керелезов, програмен директор на Радио ENERGY
Снимки: Яне Голев

 
По темата: