20 години Радио FM+ – празничен ефир с повече от 20 звезди!

Първото частно радио в България – Радио FM+ обяви празничната си програма, с която ще посрещне юбилейния си двадесети рожден ден.

През целия месец октомври в ефира ще звучи най-добрата музика от последните двадесет години, подсладена от настроението на част от легендарните водещи – Ива Дойчинова, Евелина Павлова, Георги Кушвалиев, Тони Георгиев и Калина Стефанова, които сутрин ще бъдат подгрявани от Kofein! с Момчил Степанов. Емблематичните гласове ще водят собствени предавания всеки делничен ден, пълни с много спомени, любими случки и гафове от кухнята на радиото.

В студиото ще гостуват и много популярни имена, част от историята на Радио FM+: Иван и Андрей, Део, Калин Врачански, Ефо, Ути, Стефан Софиянски, Георги Лозанов. Четиримата основатели на Радио FM+: Петър Пунчев, Константин Тилев, Кирил Калев и Бойчо Автов също ще се съберат в студиото, за да припомнят началото на частното радио в България.

Поздравления от много клиенти и партньори, слушатели и популярни изпълнители, политици и спортисти, актьори и светски герои ще озвучават ефира през целия месец октомври.

На 15 октомври 1992г. в ефира на София стартира излъчване Радио FM+. На честота 94.9MHz, точно в 17.16ч. екипът поставя началото на радио история, която продължава да се пише и до днес.

Радио FM+ е пионер в ефира и пример за успех – една от малкото медии, останала и развила се от създаването си до днес.

„За 20 години променихме ефира, променихме навиците, променихме бизнеса! Но за 20 години не отстъпихме на принципите си: винаги най-добрата музика, винаги най-добрите водещи, винаги най-доброто радио!”, обявиха от медията.