24kitchen – модерен 4-часов кулинарен блок по Utilisima

През декември Utilisima ще обoгати вечерната програма с нов 4-часов кулинарен блок – 24kitchen.

24kitchen е изцяло нов телевизионен продукт, заснет в Холандия през 2011 година. Съдържанието му отговаря на покачващия се интерес на европейците да приготвят храната си сами, да поставят на все по-проиритетно място качеството на храната и да гледат кулинарни предавания по телевизията. Всеки пети европеец признава, че е бил на диета през последните 12 месеца и че е променил хранителните си навици през този период (EUFIC, European Food).

Ако и вие търсите промени в менюто си или имате нужда от нови идеи как да впечатлите семйството и приятелите си с интересни и вкусни съставки, аромати и комбинации – просто опитайте 24kitchen. Амбицията на най-новата лайфстайл продукция на Fox International Channels е да направи достъпна за всеки философията “избери свежи и качествени продукти, приготви ги умно и живeй по-добре”.

Неизчерпаема на идеи и полезни съвети остава и Йоли, която през декември ще продължи да ни радва с перфектен усет и „щипка любов” всеки ден от 8:30 и 13:30 и в делничните вечери от 18:30 и 23:00 часа.

Рецептите и напътствия кое как да приготвите от специалитетите на „Юлисима” търсете и на страницата на канала във Facebook: http://www.facebook.com/#!/utilisimabg

 
По темата: