25 години Крум – с ново гадже и без бебе на хоризонта!

Рожденикът Крум специален гост в новия брой на „Автограф“

Все още не се замисля за деца и семейство

В новия брой на „Автограф“ гостува Крум. Певецът даде откровено интервю за предаването броени дни преди рождения си ден – 15 август и сподели съкровени неща относно личния си живот. И тази година по традиция Крум ще посрещне рождения си ден на морето. Обикновено едва успява да организира празника и да събере приятелите си, защото всеки е заминал на някъде, затова понякога има много гости, друг път по-малко.

Едно е сигурно обаче – винаги е много шумно и весело. „Организацията за празника я правя ден-два преди рождения ден. Винаги съм около Варна. Имам приятели, които живеят там от години, а който друг е наблизо по морето също се присъединява. На 15 август е и празника на Варна и градът гъмжи от народ и музика навсякъде.“

Крум споделя, че не изпада в Сатурнови дупки около рождената си дата, но не крие, че през годината има и трудни периоди. „С всяка една изминала година научавам по нещо ново, помъдрявам. Когато човек мине 25 години равносметките стават по-сериозни, замисляш се повече. Започваш да си даваш сметка, освен за професионалния живот, повече и за личния. Като си правиш равносметка все нещо не си доизкусурил, все нещо не си направил. Винаги има едни въпросителни в човека и те се засилват с годините.“

В момента певецът се радва на успешна музикална кариера, откакто е в музикална компания „Пайнер“, но за личния си живот казва, че е „голяма какафония“. Все още не се замисля за деца и семейство, защото набляга на създаването на нови песни. А и все още не е намерил човекът за себе си. Крум разкрива, че връзката с половинката му е разклатена от години, затова си дават насилствена почивка един от друг през лятото.

В момента отново не са заедно и певецът не е сигурен, че тези раздели помагат за съживяването на такава дългогодишна връзка. В „Автограф“ Крум разкрива, че в момента е увлечен по друг партньор, но тъй като отношенията им са все още в начален етап, не е ясно как ще се развият по-нататък. Още интересни подробности за личния живот на певеца и за най-новия проект, който ни предложи наскоро в дует с Ани Хоанг ще научите в „Автограф“.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: ,