30-годишни „сдуханяци“ стават мъже по Fox Life

Бъди мъж
от 24 април, от понеделник до петък, в 13:35 часа
премиера за България

От десетилетията жените се борят със зъби и маникюр за равноправие и независимост, но как се отразява това на мъжа от 21-ви век?

Все повече мъже избират да живеят при родителите си възможно най-дълго, неуверени и объркани какво точно искат жените, но тази поредица е тук, за да им помогне. От 30-годишни девственици и любители на компютърните игри до мамини синчета и „Стар Трек” маниаци – поредицата Бъди мъж помага на различни безнадеждни британци да се превърнат в истински мъже.

Всеки епизод проследява по един тъжен, нещастен мъж, който преминава трансформация, която да промени живота му и да извади на бял свят скритият в него герой. Водещата Оливия Лий стои до всеки кандидат, докато се опитва да разкрие скрития му потенциал, хвърляйки го в неизвестното – независимо дали става въпрос за това да бъде принуден да говори с група секси, привлекателни жени или да бъде изваден от ежедневието си, за да се потопи в динамичния, пропит с тестостерон „мъжки свят”.

Всичко това ще бъде шок за нашия герой, но ще му помогне да придобие увереност, каквато не е претежавал досега. С помощта на психоложката на предаването Анджула Мутанда и невероятната стилистка Джема Шепард Бъди мъж ще стигне до най-дълбоките кътчета на характера на участника и после ще го пресъздаде отново. В края на седмицата Оливия има една последна изненада за всеки участник, преди да го изпрати към новия му живот – любовна среща!

Сред кандидатите, отчаяно нуждаещи се от помощ има фермер, който предпочита да бъде на полето, отколкото сред хора; учен, който се опитва да преживее загубата на любимата си, която го е изоставила и инженер, който въстава срещу желанието на семейството му да сключи уреден брак.

Това е едно емоционално, забавно, стоплящо сърцето пътешествие. Въпросът е дали момчетата ще се справят с предизвикателството и ще станат мъже?

Оригинално заглавие: Бъди мъж
Продължителност: Един час
Таргетна аудитория: всички от 18 до 49 години
Жанр: Риалити
График на излъчване: От понеделник до петък в 13:35 часа

 
По темата: