„300“, „Завръщането на Супермен“ и още премиери по bTV

Премиерни блокбъстъри през декември по bTV

„300” и „Завръщането на Супермен” ще бъдат излъчен за пръв път в българския ефир

Едни от най-хитовите блокбъстъри ще забавляват зрителите на bTV през празничния декември. Цяло съзвездие от най-обичаните холивудски имена ще превземат малкия екран – Брад Пит, Джордж Клуни, Джулия Робъртс, Уил Смит, Мат Деймън, Кевин Спейси, Катрин Зита Джоунс и други.

Премиерно за национален ефира зрителите на bTV ще видят филмите „Завръщането на Супермен”, „Златният компас”, трите част на „Бандата на Оушън”, „Аз съм легенда” и „300”.

Зрелищният приключенски екшън „300”, който зрителите на bTV ще за първи път в българския ефир на 10 декември от 23:40 часа, е заснет по епическия роман на Франк Милър. Той разказва за битката при Термопилите, в която цар Ксеркс (Родриго Санторо) решава да превземе с многохилядната си армия земята на гърците през 481 година преди Христа. Но срещата на Ксерск с цар Леонидас (Джерард Бътлър) и неговата войска, наброяваща едва 300 души, се оказва решаваща. Според легендата саможертвоготовността на армията на Леонидас дава сили и вдъхновение на целия гръцки народ да се обедини срещу персите.

Във филма на Браян Сингър „Завръщането на Супермен”, който зрителите на bTV ще имат възможност да гледат премиерно за българския ефир на 4 декември от 22:30 часа, ще видят поредното приключение на най-култовия супер герой в историята – Супермен. Докато старият му враг Лекс Лутор крои планове как да отнеме силите му, героят е изправен пред предизвикателството да осъзнае и приеме факта, че Лоис Лейн е продължила напред с живота си. И Супермен започва едно епично приключение, което го изпраща от най-необятните морски дълбини до най-далечните точки на космоса, с единствената цел – спасението на света.

Трите част на една от най-забавните и завладяващи криминални комедии – „Бандата на Оушън” на Стийв Содербърг, ще забавляват зрителите през декември. Дани Оушън (Джордж Клуни) и неговите приятели мошеници ще се придържат само към собствените си правила – не наранявай никого; не кради от някой, който не го заслужава и играй играта все едно нямаш какво да губиш, и няма да се спрат пред нищо, за да отмъстят и да получат каквото искат.

В блокбъстъра „Аз съм легенда” Уил Смит ще се въплъти в ролята на единствения здрав оцелял човек след биологична война. Той обаче не е сам. Всички други хора, които са оцелели, са мутирали във вампири. И всички те са гладни за кръвта на Невил. През деня той е ловец, който дебне спящите безсмъртни из изоставените руини на цивилизацията. През нощта той се залоства в малкия си дом и се моли утрото да настъпи час по-скоро.

Базиран върху бестселър на Филип Пулман, „Златният компас” разказва за една паралелна вселена, в която науката и магията се преплитат. 12-годишната Лайра (Дакота Блу Ричардс) тръгва на невероятно пътуване, за да спаси най-добрия си приятел, който е отвлечен. Накрая се оказва, че тя трябва да разреши загадки, за да спаси не само своя свят, но и паралелния свят.

 
По темата: ,