4 години bTV Cinema – спечели кино билет

bTV Cinema раздава подаръци за четвъртия си рожден ден

Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Вин Дизел и Брендън Фрейзър гостуват в ефира на bTV Cinema за рождения ден на канала

На 7 декември филмовият канал в семейството на bTV Media Group навършва четири години. Точно като на филм, каналът ще дава подаръци, вместо да очаква такива. Любителите на седмото изкуство ще имат възможност да спечелят билети за кино за някои от най-касовите ленти, разпространявани от bTV Studios.

След като изгледат филма от 21:00 часа по bTV Cinema киноманите e необходимо да влязат на Фейсбук страницата на канала – www.facebook.com/bTVCinema, и да отговорят на въпроса, свързан с него. На колкото повече въпроси отговорят, толкова по-голяма става възможността да спечелят награда. Всяка седмица четирима късметлии ще печелят двойни покани за кино. А един от участниците ще получи и невероятната възможност да види на живо как се случва магията на дублажа.

Цял месец bTV Cinema ще излъчва култови филми. Част от заглавията през декември саСедем години в Тибет, двете части на „Трите Хикса”, „Кървав диамант”, „Пътешествие до центъра на Земята”, „Мобилна връзка”, както и много други.

bTV Cinema стартира на 7 декември 2009 г. и разширява и обогатява разнообразието от програми, предлагани от основния канал bTV, като по този начин отговаря на очакванията на зрителите за повече възможности за избор. Само за четири години bTV Cinema се превърна в предпочитан филмов канал и увеличи средния брой зрители дневно сред аудиторията All 4+ с 18% (данни: ГАРБ).

Като истинска институция в представянето на качествени филми, bTV Cinema излъчва на живо най-престижната церемония за филмови награди в света – Оскарите. През 2013 г. bTV Media Group закупи ексклузивните права за излъчването на номинациите и церемонията по раздаването на статуетките за период от три години.

bTV Cinema има 20-часова програмна схема. В програмата на bTV Cinema се излъчват хитови филми и сериали от всички жанрове. Каналът предлага алтернатива за гледане на хитовите български сериали, продукции на bTV, както и тематични кино вечери в различните дни от седмицата. Освен качествено американско кино, зрителите на канала могат да гледат и образци на европейското кино, както и шедьоври от азиатската филмова съкровищница.

 
По темата: ,