40% от българите вярват в НЛО – „Аз обичам България“ (+видео)

Андрей Слабаков – отличникът по отбелязване на загуби в „Аз обичам България”

31 % от мъжете в България са пожелавали жената на ближния си

Андрей Слабаков вече е истински отличник в пораженията, след като в последния епизод на „Аз обичам България” загуби за шести пореден път. Въпреки заявката за историческа победа, вечно губещият режисьор отново нямаше късмет в играта.

Кои въпроси се оказаха най-трудни за двата отбора? Кино частта и филмът „Двойникът” затрудниха Андрей Слабаков още в първия рунд, а веднага след това Юлиан Константинов преписа шоуспектакъла „Два свята” не на Нешка Робева, а на Стефан Вълдобрев

Бургазкият израз „ще васкам бусталето” не означава „ще бера бостана”, както Андрей Слабаков предположи, а просто „ще танцувам на дансинга”. В истински цайтнот изпадна режисьорът и когато трябваше да каже коя чуждица в българския език е искал да замени Иван Боговор с думата „затривач” (вер. отговор – убиец).

И докато в рунда „Прочути сънародници” тимът на Юлиан Константинов показа отлична отборна игра, сериозен препъникамък за Андрей Слабаков беше Мис България 2009 Антония Петрова, чието име той чу за първи път…

Йорданка Христова се оказа по-голям футболен фен и изпревари олимпийската ни шампионка по плуване Таня Богомилова, като първа позна как продължава химнът на ФК „Левски”. Безпогрешен в областта на футбола беше и Юлиан Константинов, който веднага отговори кои други представители на сем. Михайлови, освен Борислав Михайлов, са пазели вратата на националния ни отбор (Бисер Михайлов /баща му/ и Никой Михайлов /сина му/).

Освен че колелото не обича много Андрей Слабаков, в последния решителен рунд стана ясно още, че 31 % от мъжете в България са пожелавали жената на ближния си, 40 % от българите вярват в НЛО, а цели 74 % от жените у нас използват оправданието „Ох, боли ме главата”, за да откажат секс на половинките си. Висок е и процентът на двойките в България с над 10-годишна връзка, които признават, че още са влюбени – цели 65 %.

Как ще продължи капитанският сблъсък навръх Гергьовден – гледайте „Аз обичам България” на 6 май, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Видео от шоуто: