41 години к.к. „Албена“ – Теди Джорджо поведе купона! (СНИМКИ)

Грандиозен концерт и заря за рождения ден на к.к. „Албена” – 41 години слънце и почивка!

Гостите на курортния комплекс се забавляваха с Косара, Румънеца и Енчев и Б.Т.Р.

Четиричасово музикално-светлинно шоу за рождения ден на „Албена” организира ръководството на курортния комплекс. За гостите в централния парк пяха Косара, Румънеца и Енчев и рок група Б.Т.Р. Водещ на концерта беше завеждащия сектор „Култура и музика” Теди Джорджо. Началото с песен и танц поставиха децата от Оренбургския танцувален ансамбъл и хор.

Празникът в Албена беше двоен, защото бяха открити и традиционните национални летни студентски игри, организирани от Националното представителство на студентските съвети (НПСС).

Албена” е домакин за първи път и в спортната база на комплекса 250 студенти от 18 български университета ще мерят сили в 5 дисциплини.

Игрите стартираха с почетна лекоатлетическа обиколка и предаване на факла от олимпийските игри в Мюнхен през 1972 г., като факлата с огън последен прие председателяj на НПСС Петър Чаушев и обяви игрите за открити.

Огромната торта на рождения ден бе разрязана от търговския директор на комплекса Маргита Тодорова и Теди Джорджо. Бяха раздадени и много атрактивни награди от мобилен оператор  – телефони и предплатени карти, както и уикенди в Албена през септември, връчени от Христо Пенев  – заместник-директор “Експлоатация” и Йовка Страшилова – заместник-директор “Маркетинг и продажби”.

Уникална заря отбеляза финала на концерта в централния парк на „Албена”, а партито продължи до ранни зори в парти клуб „Фантастико Бийч” с хитовете на Балканите и диджейския дует Теди Джорджо и Теди Джуниър.

 
По темата: