4as pik се пука по шевовете: и то от спортни и модни звезди!

Спортни и фешън лица на парти в 4as Pik

Тервел Златев заби като DJ

Традиционен спортен уикенд разтресе култовия варненски клуб 4as pik и отново събра много спортни личности.

Президентът на ПФК „Берое” (Стара Загора) Дамян Георгиев бе специален гост на резидент диджея на клуба Теди Джорджо и се забавлява с балканския микс от хитове.

На дансинга на храма на забавленията завидни танцувални умения показаха и организаторите на футболния турнир „Албена къп 2010” начело с директора на турнира Тервел Златев – секретарят на президента на БФС (на снимката, с Теди Джорджо). Г-н Златев отново доказа, че втората му голяма страст, след футбола, е музиката и това го доведе до диджейския пулт за поредния урок от Теди.

Атанас Борносузов пък от ПФК „Черно море” почерпи колеги и приятели за своя новороден син, който се казва Персиян. Щастливият баща беше приветстван от главния мениджър на 4as Pik Дидо Цветанов, който също очаква дете от съпругата си Ваня.

Един от топ реализаторите на волейболния Черно море БАСК Явор Генов отпразнува с приятели победата на отбора си като гост над Виктория Волей с категоричното 3:0.

Бурно посрещна рождения си ден половинката на DJ Уни  – чаровната Младена Колева. Торта и много цветя зарадваха рожденичката точно в 12, както и специалните благопожелания на DJ Теди Джорджо, който изпя за нея новия си хит «Грях ли е».

През уикенда в клуб 4as Pik се забавляваха и много представители на модния живот във Варна, сред които един от създателите на модна къща Денил – Младен Арабаджиев.

Завидно присъствие демонстрира модният спец Десо Димитров в компанията на фотомодела Деси Златева и манекенки от Варна, които получиха много онлайн поздрави от слушащите партито на официалния уебсайт нa 4as pik и ibvmusic.com.