5 години Z-Rock – акустични изпълнения на живо, награди, изненади!

5 години Z-Rock – стартира ударната празнична седмица в ефира на рок радиото на България

 

Виртуозният китарист Ерик Сардинас гостува на Z-Rock във вторник, уникални акустични изпълнения на живо в студиото през цялата седмица  

 

На 13 октомври 2011 г. Z-Rock ще отбележи своята 5 годишнина. По повод рождения ден тази седмица в ефира на рок радиото на България ще прозвучат уникални акустични изпълнения на живо в студиото и интервюта със специални гости. Слушателите могат да участват в игри с много награди и да очакват истинска кулминация в изненадите за рок феновете, която ще бъде разкрита на самия рожден ден на радиото  – 13 октомври.

 

Във вторник (11 октомври) в предаването „Голият обяд” ще гостува звездата на световната блус-рок сцена Ерик Сардинас. В интервю за Z-Rock виртуозният китарист ще отговори на въпросите на водещата Елена Розберг. Специални гости на „Голият обяд” във вторник ще бъдат и Иван Лечев и Иво Тончев, като едни от най-близките приятели и колеги на актьора Андрей Баташов, решили да възстановят спектакъла „Ритъм”.

 

Всеки ден от 16:20 часа в специалните издания на HiJack Show с водещ Краси Москов –  HiJack Acoustic – истинските фенове ще могат да чуят пет уникални акустични изпълнения на живо в ефира на Z-Rock. В понеделник (10 октомври) в студиото на рок радиото на България за акустично шоу ще гостува група Атлас, във вторник (11 октомври) – алтърнатив рок групата Gabana, в сряда (12 октомври) – рок бандата Alley Sin, на самия рожден ден в четвъртък (13 октомври) – култовата алтърнатив група Pyromania и в петък – пънк-ска бандата La Muchedumbre.

 

Още много изненади, интервюта със специални гости, поздрави за годишнината на Z-Rock от култови рок музиканти ще прозвучат през празничната седмица в ефира на рок радиото на България, за да достигнат до кулминацията в изненадите за феновете на 13 октомври 2011 г.