50 фена сбъднаха мечтата си да видят Мадона… с MAD


Победителите в националната игра “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?” пътуваха до южната ни съседка с парти автобусите на телевизията

На 27-ми септември MAD TV изпрати победителите от националната игра “Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?” за концерт на Мадона в Атина.

50-те най-големи фенове на поп кралицата в България отпътуваха с парти автобусите на MAD и GLOBUL, за да сбъднат най-голямата си мечта. Фенове, журналисти и екипа на MAD проследиха на живо невероятния двучасов мегаспектакъл на Мадона, състоял се на Олимпийския стадион в Атина.

Над 70 000 почитатели на поп кралицата взеха участие по време на 25-дневната национална кампания „Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?” от MAD. Само 50 от тях успяха да спечелят уникалния шанс да гледат на живо своята любима звезда.

На 27 септември петима български журналисти също поеха към южната ни съседка и спечелиха билет за концерта на Мадона, след участието им в уникален караоке конкурс и уеб игра в сайта на MAD, посветени на звездата и организирани специално за родните медии от музикалния канал.

Пълният фоторепортаж от пътуването на българската група до Атина е публикуван на официалния микросайт на кампанията „Are You One Of The 50 Biggest Madonna’s Fans?” – www.mad.tv/bg/madonna.

В края на месец октомври, в предаването MAD X-Rays, музикалният канал ще излъчи филм за суперуспешната национална игра, организираното от MAD TV медийно парти, посветено на Мадона и пътуването на 50-те най-големи фенове на Мадона в България за концерта на мегазвездата в Атина.

 
По темата: ,