Абитуриентите на Мариана Векилска и Бате Енчо – снимки

Мариана Векилска се похвали с прекрасна абитуриентка

Мариана Векилска не пропусна като горда и щастлива майка да се похвали със своята пораснала принцеса.

Водещата, като хиляди родители в страната, със сигурност вярва, че нейната дъщеря е била най-красивата абитуриентка и заслужава да носи титлата „Кралица на бала”. В случая на Мариана Векилска обаче, не може да става въпрос за никакво пристрастие и заслепяване, смятат от kliuki.bg.

Просто абитуриентката Габриела Донкова изглежда като сбъдната мечта. Прекрасната зрелостничка на Мариана Векилска е не само красива, с чаровна усмивка, но и със завиден вкус.

Габриела избра за бала си дълга рокля в актуалното алено червено и бежови обувки. За да е съвсем завършен образа й на прекрасна млада дама, абитуриентка се появи с романтична прическа и екстравагантни бижута.

Щастливата майка на Габриела има и друг таен повод за гордост. Предимството да родиш на 19 години е едно. На абитуриентския бал на дъщеря ти всички ти казват, че изглеждаш като нейна по-голяма сестра. Мариана Векилска поне получава такъв комплимент!

Абитуриентката на Бате Енчо е наследила артистичността на тате и също прави впечатление

Абитуриентка изпрати и шоуто, в което звездите се учат да танцуват! Бате Енчо незаслужено отпадна на старта на Dancing stars, но продукцията не го забрави. В предаването си направиха собствена абитуриентска вечер, но не пропуснаха да поздравят този, който празнува в действителност, видя kliuki.bg.

Бате Енчо нямаше възможност да се състезава за титлата Крал на бала, но пък се похвали с уникална абитуриентка (на снимката е заедно с дъщеря му и съпругата му)! Дъщеря му Ваяна влезе в света на възрастните като истинска дъщеря на родителите си – чаровна, нетипична и много артистична!

Абитуриентката на Бате Енчо май продължава артистичния ген на фамилията:

Средната от общо трите деца в семейството на непорастващия Бате Енчо събра комплиментите на последователите му във Фейсбук и с хумористичен колаж, и с атрактивен тоалет!

Ваяна със сигурност е била абитуриентка, която е правила впечатление сред връстниците си. Бате Енчо може да е нетипичен възрастен, но съвсем типичен баща – изглежда страшно горд със своята пораснала и много сладка дъщеря!

Инфо: Kliuki.bg