Абонатите на blizoo доживяха да гледат bTV Cinema!

Още докато мрежата носеше наименования „Евроком“ и „Кейбълтел“, абонатите надигнаха вопъл срещу сравнително високите такси, недостигнали за изплащането на филмовото удоволствие

От 28 юни, понеделник, абонатите на blizoo в цялата страна могат да гледат bTV Cinema и да наблюдават връчването на музикалните награди „Грами” за 2010 г.

Каналът ще бъде достъпен за всички абонати на кабелна и цифрова телевизия без промяна в месечната таксa.

“За нас e важно да отговорим на интереса на абонатите ни и затова каналът вече e част от програмното ни портфолио. Целта ни бе максимално да защитим интереса на абонатите и се радваме, че успяхме да сключим споразумение с BTV Cinema за излъчването на канала в цялата ни мрежа. Така абонатите ни ще могат да се радват освен на разнообразните ни пакети с цифрова и кабелна тв и на все по-богато програмно съдържание”, коментира Димитър Радев, Главен маркетинг директор на blizoo.

Само абонатите на blizoo имат възможност да наблюдават Световното първенство по футбол в HD. Компанията предлага на абонатите си пакети за цифрова телевизия с над 150 програми, както и 10 нови канала в HD (high definition) резолюция.

blizoo предлага и пакети с интернет и телефон с разнообразни параметри.