Адам Сандлър в „Зохан: Стилист от запаса“ по bTV – видео

Акценти от филмовата програма на bTV за периода 12 – 18 август 2013 г.

ЧЕТВЪРТЪК, 15 август
22:30 ЧАСА
В транс – част 1
Оригинално заглавие: The Gathering (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Минисериал – Драма, Мистерия
Режисьор: Бил Ийгълс
В ролите: Питър Галахър, Питър Фонда, Кристин Лемън, Джена Бойд и Джейми-Лин Сиглър

Гледай видео анонс онлайн

Д-р Майкъл Фостър (Галахър) се събужда една нощ и установява, че съпругата му Ан е изчезнала. Той се сблъсква с мистериозни и объркващи улики, включително силно тревожни снимки на Ан и дъщеря им. Докато опитва да разгадае уликите, Майкъл разбира, че жена му е свързана с група вещици от миналото в днешен Ню Йорк. Колкото повече се приближава до истината, толкова по-ясно разбира, че в тази мистерия са замесени много влиятелни хора. Сега той не трябва да вярва на никого и да побърза, преди да попадне в ръцете им.

ПЕТЪК, 16 август
22:30 ЧАСА
В транс – част 2

СЪБОТА, 17 август
20:00 ЧАСА
27 сватби
Оригинално заглавие: 27 Dresses (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Романтична комедия
Режисьор: Ан Флечър
В ролите: Джеймс Марсден, Мейлин Акерман, Едуард Бърнс, Катрин Хейлгъл

Гледай видео анонс онлайн

„27 сватби“ ни потапя в романтичното ежедневие на вечната шаферка Джейн. Катрин Хейгъл, позната от комедията „Позабременяла“ и отличения с наградата „Еми“ сериал „Анатомията на Грей“ влиза в ролята на пристрастена към сватбите млада жена. Идилията е разрушена, когато Джейн среща млад нюйоркски журналист, а в същото време по-малката й сестра печели сърцето на мъжа, в който Джейн е тайно влюбена.

22:30 ЧАСА
Зохан: Стилист от запаса
Оригинално заглавие: You Don’t Mess with the Zohan (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Комедия
Режисьор: Денис Дюган
В ролите: Адам Сандлър, Хенри Уинклър, Джон Туртуро, Роб Шнайдер

Гледай видео анонс онлайн

Изключителна комедия със запазената марка „Адам Сандлър“! Холивудският актьор влиза в образа на легендарен израелски командос, който ще се откаже секретните военни мисии, за да стане стилист. Историята ще го отведе във фризьорски салон в бедните предградия на Ню Йорк. Зохан е като магнит за жените, които се редят на опаша, за да влязат в непретенциозния салон. Но арабските врагове го надушват и командосът трябва да си спомни военните умения, ако иска да работи с ножиците отново.

НЕДЕЛЯ, 18 август
09:00 ЧАСА
Скуби-Ду и кралят на гоблините
Оригинално заглавие: Scooby-Doo! And The Goblin King (САЩ, 2008 г.)
Жанр: Анимация
Автор, продуцент и режисьор: Джо Сичта

Гледай видео анонс онлайн

Каква невъзможна ситуация! Невероятният Крудски, неуспял карнавален магьосник, открадва светлинната магия от принцеса Фея Върба, а Скуби Ду и Шаги трябва да го спрат, иначе всички ще се превърнат в ужасни Хелоуин чудовища! Нашите герои предприемат пътуване до фантастичния свят на Хелоуин, за да отнемат мощния скиптър от краля на гоблините преди полунощ. По пътя си те срещат немалко препятствия и вълнуващи приключения…

15:00 ЧАСА
Джеси Стоун: Неочаквани промени
Оригинално заглавие: Sea Change (САЩ, 2007 г.)
Жанр: Драма, Криминален
Режисьор: Робърт Хармън
В ролите: Том Селек, Кати Бейкър, Ребека Пиджън, Шон Йънг и др.

Гледай видео анонс онлайн

Джеси Стоун е бивше ченге от Лос Анджелис, което води трудна битка с алкохола. Открил убежище като началник на полицията в малкото градче Парадайс, той отново се връща към стар случай и търси погребани улики от престъплението. Освен историята на жертвата и убиеца, се превръща в приковаващ център на напрегнато разследване, което прави все по-шокиращи открития.