Аделина Радева и Ани Цолова със сходна карма

Житейската съдба на Аделина Радева се припокрива напълно с тази на нейната предшественичка Ани Цолова. Новата водеща на „Здравей, България“ също разбила първия брак на съпруга си – режисьора Борис Радев, както Цолова постъпила с мъжа си Васил Мичев.

Аделина била дори по-напориста в личния си живот, отколкото в професията и за кратко време успяла да оплете в мрежите си талантливия Борис. Малко след сватбата, на която им кумувал джаз певецът Васил Петров, журналистката забременяла и родила сина им Андрей, който се появил на бял свят със затруднение и прекарал известно време в кувьоз.

Новата партньорка на Виктор Николаев се грижела и за сина на съпруга си от първия му брак, като афиширила непрекъснато, че не деляла двете деца едно от друго и обичала 17-годишното доведено момче като свое. По същия начин стоят нещата и при съперницата ѝ Ани Цолова, която обаче не живее под един покрив с доведената си дъщеря. Първата съпруга и щерката на мъжа ѝ Васил решили да емигрират в Америка веднага след развода и Цолова почти нямала допирни точки с тях. От любезност обаче гледала да се държи добре с детето на мъжа си, защото това му била болната тема и се стараела да не провокира и бездруго буйния му нрав.

Партньорът на заместничката ѝ Аделина бил далеч по-обран и успешен в кариерата си от оператора Васил. За Борис Радев се заговори покрай шоуто на Христо Стоичков по случай 50-годишнината му през 2016 г. Именно мъжът на новата водеща бил мозъкът на спектакъла на стадион „Васил Левски“. Негово дело бил и бенефисът на национала по волейбол Владо Николов, както и паметният концерт по посрещането на папа Йоан Павел II в България през 2002 г.

Последната му идея беше възраждането на класиката „Оркестър без име“ под формата на мюзикъл в „Арена Армеец“, за който Борис работи с едни от най-атрактивните популярни жени у нас. По негова покана в спектакъла взели участие моделката Диляна Попова и певицата Мария Илиева, с които имал топли отношения, а и двете са известни като серийни мъжемелачки в светските среди.

Инфо: Вестник Ретро