Адреналинката Жана се завръща на екран… като водеща!

Жана е водеща на TV GUIDE SPOT – първото предаване на телевизия TV GUIDE

След броени дни прекрасната Жана ще зарадва всички свои фенове, които страдат от нейното отсъствие. Екс-адреналинката се завръща в ново амплоа – на ТВ водеща!

Тази седмица TV GUIDE стартира излъчването на първото си авторско предаване за телевизионни новини – TV GUIDE SPOT. Лице на предаването е Жана, известна на целия български народ от „Господари на ефира”.

Водещата ще запознава зрителите с най-интересните събития от света на телевизията, като например кога и по кой канал могат да гледат любимия си сериал, какви са най-важните спортни събития през седмицата и кои ще бъдат филмите, които водещите телевизии ще излъчват през уикенда. В предаването няма да липсват репортажи от различни медийни събития и интервюта с телевизионни звезди – водещи, журналисти, продуценти, риалити герои и др.

TV GUIDE SPOT ще надниква и зад кулисите на снимачните площадки на риалити и ток шоутата, за да покаже на зрителите онази част от телевизията, която остава зад кадър.

TV GUIDE SPOT се излъчва на всеки кръгъл час от 08.00 ч. до 23.00 ч. в дневната програма на TV GUIDE всеки ден от седмицата.