Африка: звездите сигурно са полудели – 04.11.2013 от bTV

Звездите хапват черен скорпион в следващия епизод на „Африка: звездите сигурно са полудели”

Този понеделник, 4 ноември, в двучасовия епизод на „Африка: звездите сигурно са полудели” от 20.00 ч., участниците ще са изправени пред нови изпитания, които се основават за пореден път на основното правило на дивото, а именно, че по-силният побеждава.

В първият ден от седмицата зрителите на bTV ще станат свидетели на втория пореден дуел между Теди Кацарова и ясновидката Николета, доказала се като силен играч на голям брой дуели. Дали гласовитата певица ще сбъдне мечтата на звездите да изгони Николета или ясновидката за пореден път ще победи, ще стане ясно в понеделник от 20.00 часа.

След раздялата с една от участничките родните звезди ще имат възможност да отхвърлят напрежението като пострелят с въздушна пушка по един от най-разпространените предмети в Африка – кутийка безалкохолно. В това предизвикателство се стига до дузпи между Юлиан и участник, който не е разкрит от екипа на шоуто. Актоьрът за пореден път показва много добри спортни умения, но наградата от изпитанието го изправя пред много труден избор – той трябва да реши дали да чуе послание от близките си или да се лиши от това изкусително предложение и да го предостави на всеки един от останалите участници.

Не само приятни емоции очакват родните звезди. В понеделник те ще имат и една много опасна среща – тази със зловещия господар на Калахари – черния скорпион. Звездите ще се запознаят с него от близо, като на някои от тях ще им се наложи дори да го вкусят. Милена се оказва най-безстрашна от звездите, но дали в крайна сметка тя ще спечели състезанието или някой от мъжете все пак ще изненада останалите участници ще стане ясно в понеделник вечер.

След всичките трудности и изпитания, звездите ще трябва да се изправят един срещу друг в поредните елиминации на най-горещото риалити „Африка: звездите сигурно са полудели”. Ще се повтори ли сцената от миналите номинации, дали след като вече знаят каква е наградата на финала спортната злоба между състезателите ще надделее още повече, зрителите на bTV ще разберат от двучасовия епизод в понеделник, 4 ноември, от 20.00 часа.

Гледай видео записи от епизода онлайн