„Агентите на ЩИТ“ – премиерен сериал за паранормалното

Агентите на ЩИТ
от 4 февруари, вторник от 21:00 часа
премиера за България по FOX

Творческият гений на Джос Уедън ни поднесе кинопродукцията „Отмъстителите” – един от най-касовите филми на всички времена, култовият телевизионен сериал „Бъфи убийцата на вампири”, а сега и „Агентите на ЩИТ“ – динамична екшън драма, която ни запознава с агент Фил Колсън (Кларк Грег), призован да оглави екип от изключително талантливи агенти, които разследват паранормални явления по цял свят, както и хора със свръхчовешки способности.

Тези агенти на ЩИТ имат мисия: да разследват всяка новост и странност по света и да закрилят обикновените от необикновените.

В премиерния пилотен епизод действието се развива след битката за Ню Йорк, когато съществуването на супергероите и извънземните вече е публично достояние и светът се опитва да проумее новата реалност. Агент Фил Колсън се завръща в играта и погледът му незабавно е привлечен от тайнствената група Приливна вълна. За да наблюдава своя невидим и непознат противник, той събира малка група от подбрани агенти от няколко световни агенции и сформира организацията, известна като Щ.И.Т. (Щаб за Интервенция и Тактическа Защита). Първата задача на групата като екип е откриването на обикновен човек, който се е сдобил с необикновени сили. Сили, които могат да доведат до катастрофални последици.

Гледай видео анонс онлайн

Заглавие: AGENTS of S.H.I.E.L.D
Продължителност: 1 час
Таргет аудитория: всички
Жанр: научна фантастика
График на излъчване: вторник от 21:00 ч.

Кларк Грег като Пол Колсън
Минг-На Уен като Мелинда Мей
Брет Долтън като Грант Уорд
Клоуи Бенет като Скай