Агнешко – сезон 5 – премиера за България от Fox Life

Агнешко – сезон 5
от 27 май, всеки вторник, 20:55 чaса
премиера за България

„Агнешко” разказва историята на „печената банда” – група приятели, които се забавляват и си помагат през предизвикателствата и клопките на живота, с малко неловки моменти и много вино. Кортни Кокс е в главната роля на Джулс Коб – наскоро разведена и омъжена повторно майка, която не може дълго да стои далеч от виното и приятелите си. Сред тесния й социален кръг са вторият й съпруг Грейсън (Джош Хопкинс), бившият й съпруг, неудачникът Боби (Брайън ван Холт), съседката и довереница Ели (Криста Милър), напереното й протеже Лори (Бюси Филипс) и очарователният, но обикновен съпруг на Ели Анди (Йън Гомес). Често част от групата е и порасналият син на Джулс Травис (Дан Бърд), който на моменти е много по-зрял от останалите.

В края на четвърти сезон Лори и Травис станаха двойка и Джулс се закле пред себе си да не застава на пътя им. Въпреки това обаче мисълта, че Лори излиза със сина й я измъчва ужасно.
Този сезон Боби и Анди ще направят голям удар, когато играта на печената банда „пени в кутия” стане глобален хит. Междувременно Анди убеждава Ели да покаже своето алтер его „чаровната Ели” за радост на всички, особено на Джулс. А Грейсън най-после ще сбъдне мечтата си да участва в телевизионна реклама, но ролята далеч не е това, което е очаквал.

Този сезон се завръщат две от популярните гостуващи звезди. Робърт Гленденин се завръща в ролята на Том – любопитният съсед на Джулс, който има навика да се появява на кухненския прозорец в най-неочаквани моменти. Кен Дженкинс също се завръща в ролята на сприхавия баща на Джулс.

Гледай видео анонс онлайн

Заглавие: Cougar Town / Агнешко
Продължителност: 30 мин.
Таргет аудитория: 18-49 г.
Жанр: Комедия
График на излъчване: всеки вторник от 20:55 ч.

Кортни Кокс като Джулс Коб
Криста Милър като Ели Торес
Бюси Филипс като Лори Келър
Дан Бърдас като Травис Коб
Джош Хопкинс като Грейсън Елис
Йън Гомес като Анди Торес
Брайън ван Холт като Боби Коб

 
По темата: