Airdance Electronic Music Festival – двудневен маратон на Витоша!

D-Formation открива второто издание на Airdance Electronic Music Festival 2011

За втора поредна година, на 17 и 18 юни, Витоша ще се превърне в средище на най-добрите български и чуждестранни диджеи, които ще се изявят под открито небе в рамките на второто издание на Airdance Electronic Music Festival.

Миналата година фестивалът събра над 2800 фена на електронната музика, които имаха възможността да чуят и видят над 100 диджея, сред които имаше както млади и талантливи артисти, така и звезди от ранга на Gabriel, Vesselin, Lion, Rady, Kenobi,, Deepjak,. Този път организаторите са подготвили още по-впечатляващ списък с гости, които ще се вихрят в рамките на Airdance Electronic Music Festival.

Фестивалът ще се проведе в два поредни дни, на две сцени, под откритото звездно небе и ще събере най-добрите български артисти, които ще бъдат в компанията на чуждестранните си колеги.

Специално за рождения ден на фестивала, директно от Испания на 17 юни идва един от най-обичаните чуждестранни диджеи у нас Dimas a.k.a D-Formation.  Известен като един от пионерите на модерния хаус, той отново ще омагьоса българската публика с невероятното си звучене. Dimas майсторски добре аранжира в сетовете си дийп-тек хауса с техно елементи като наслагва прогресивни извивки и разбиващи елементи, които превръщат миксовете му в толкова вдъхновяващи и уникални. Чуждестранният гост на фестивала ще бъде подкрепен от българска страна от резидентите на фестивала и артисти като Gabriel, Vesselin, Lion, Emil Prize, Rady, Balthazar, и много други.

И тази година целта на Airdance Electronic Music Festival е да обедини под едно небе най-добрите в електронната музика, да събере всички стилове и да задоволи и най-капризния музикален фен.

Airdance Electronic Music Festival е единственото събитие, на което всеки посетител ще избира между музикални стилове като Deep House Progressive House, Minimal, Techno, Tech-House, Drum & Bass, Liquid, Break Beat, Downtempo и Chill Out.

Всичко това ще бъде комбинирано с неповторимата природа на Витоша, украсено с невероятно светлинно шоу и истинско забавление за всички ценители на електронната музика.