Ако Емануела изневери, трябва да плати 1 млн. лв. на Денис

Проверяват гърдите на Емануела за силикон

„Шоуто на Иван и Андрей” се изпълни с много гръд. Освен фолк певицата Емануела, в студиото бяха 6 от участничките в конкурса „Мис Естествен Бюст”, както и Кателина Гатева – „Мис Естествен Бюст 2010”.

Люси Дяковска пък сподели, че е имала и силиконови, и естествени гърди за пипане. „Аз съм много доволна от моите! Винаги са ми казвали, че са ми много хубави естествени!” – похвали женските си прелести къдрокосата изпълнителка.

Люси адекватно се включи в темата, въпреки че бе при Иван и Андрей, за да представи съвместния си концерт заедно с група „ТЕ” на 15 май в родния си град – Плевен.

„Аз на моята сватба няма да пея, само ще пия!”. Това заяви Емануела, във връзка с предстоящата й на 11 септември сватба с възлюбения й Денис.

Относно слуховете, че сватбената агенция на Златка Райкова ще организира сватбата й, Емануела заяви, че това няма да стане, но не става въпрос за конфликт между двете дами. Причината е, че родителите на бъдещите младоженци били започнали преговори с друга сватбена агенция.

На сватбеното празненство се очакват около 250 гости. Емануела изрази надеждата, че нейният бъдещ съпруг ще плати сватбата. Според нея така е редно.

Певицата потвърди, че има клауза за изневяра в предбрачния договор. Денис иска, ако Емануела му изневери, тя да му изплати 1 млн. лв. неустойка. От друга страна, певицата ще получи същата сума, ако се случи обратното.

„Не знам дали ще го подпиша, плюс това изневярата е хубаво нещо!”. Това заяви Емануела през смях. „От една страна, изневяра може лесно да бъде инсценирана. От друга страна, изневяра винаги има, но важното е другата половинка да не бъде наранена, както и да не разбира за случилото се!” – допълни синеоката красавица.

Стана ясно още, че в договора между Емануела и Денис има и клауза за неявяване на сватбения ден. В този случай, Емануела ще трябва да плати още по-голяма сума, отколкото ако изневери.

Денис си е намерил много добри адвокати, заключи певицата и заяви, че се надява да не станат ясни другите подробности около предбрачния им договор.

Чухме изпълнението на парчето на Емануела – „Преди употреба, прочети листовката!”.

В „Шоуто на Иван и Андрей” на 12 май видяхме и пилотния епизод на новата комедийна поредица „Роднини”.

Видео от предаването:

Снимки: Явор Иванов