Ако си истински фен – спечели среща с Редмен и Метод мен


NESCAFE 3in1 ПОДАРЯВА ЛИЧНА СРЕЩА С РЕДМЕН И МЕТОД МЕН

Дни преди шоуто на великаните Редмен и Метод Мен в София, NESCAFÉ® 3in1 ще подари на трима от най-запалените им фенове лична среща с разбиващото дуо.

От днес, на www.nescafe.bg започва on-line игра. Феновете, които искат да имат среща очи в очи с двамата артисти, имат реален шанс мечтата им да се сбъдне.

Условието е да отговорят вярно на въпроса, публикуван на страницата на The Official NESCAFÉ® 3in1Beatbox Battle до 7 юни . Имената на тримата печеливши ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус, и публикувани на www.nescafe3in1beatbox.com.

С концерта на Редмен и Метод Мен в България, NESCAFÉ® 3in1 остава вярно на традицията си да подкрепя хип-хоп културата у нас. До сега «горещото нещо, без което сутрин е тежко» е заредило с позитивни емоции хиляди български хип-хоп фенове, като от края на 2008 г. до сега е подкрепило концертите на Snoop Doggy Dog, DJ Krush, Ice Cube, System Error, Xzibit и много други.

В края на месец юни NESCAFÉ® 3in1 ще отправи поредното предизвикателство към хип хоп феновете.

На 26 юни пред НДК ще се състои грандиозният финал на официалния бийтбокс шампионат на България – THE OFFICIAL NESCAFÉ® 3in1 BEATBOX BATTLE, когато на една сцена ще се качат суперзвездите от Великобритания и Франция FAITH SFX и EKLIPS.

За невижданото до момента в България шоу ще пристигне и още една мегазвезда, чието име все още се пази в тайна.

 
По темата: ,