Ако забъркаме Брук Шийлдс, Азис и Невена… получаваме ROUGE!

Брук Шийлдс – с първото си интервю за България пред списание ROUGE

Корицата на февруарския брой на списание ROUGE изненадва с поредната звезда от световен мащаб – Брук Шийлдс.

„Майкъл Джексън ми е предлагал брак и то не веднъж! Беше много чистосърдечен човек.”, споделя в първото си  интервю за българска медия актрисата Брук Шийлдс.

„Въпреки че бяхме женени с Андре Агаси, мога да кажа, че пътищата ни никога не са се пресичали. Дори сега е трудно да се каже, че сме приятели” – продължава откровената си изповед тя. Кога е загубила девствеността си, има ли царска кръв и как е преодоляла следродилната си депресия, четете само в списание ROUGE.

„Няма кой да ме замени нито на сцената, нито в песните, нито във воденето” – това са категоричните думи на Краля на фолка. Това ли е краят на Азис, ще видим ли отново Васко в ролята на водещ и защо свалиха предаването му от екран – отговорите на тези и много други въпроси ще намерите на страниците на изданието.

Директно от Холивуд звездният репортер Дона Спенглър разказва как богатите и известните празнуват „Св. Валентин”.

Отчаяната” съпруга на Иван – Вихра, споделя за най-вълнуващите й моменти с водещия.

Пред ROUGE победителката на първия Music Idol – Невена Цонева, разкрива защо е решила да прекрати договора си с Virginia Records, а шефката на компанията – Саня Армутлиева, защо е подвела под съдебна отговорност бившата айдълка.

Кои са новите модни тенденции в годината на Дракона, как да съблазните половинката си за „Деня на влюбените” с еротичен грим, какво трябва да съдържа козметичната ви чантичка за неустоима олимпийска красота – тези и още много любопитни неща от света на шоу бизнеса и красотата четете единствено във февруарския брой на ROUGE.

 
По темата: