Аксиния танцува със 78-годишната си баба – дали това ще я спаси?!

Полуфиналистите във втория сезон на Dancing Stars ще станат ясни в събота вечер

Краси Радков и Виктор Калев ще танцуват заедно в шоуто

В събота вечер, след напускането на една от двойките, на сцената на Dancing Stars ще станат ясни полуфиналистите в танцовата надпревара.

По време на грандиозния спектакъл миналата неделя звездите показаха стрaхотни хореографии на парчета на Майкъл Джексън. Въпреки това, последни в класирането се оказаха Краси Радков и Елена Илиева, Аксиния и Стоян Стоянов.

Дали обаче те ще се борят за оставане в шоуто, ще стане ясно в събота вечер, когато зрителите решават. Според онлайн вота в сайта  www.dancingstars.btv.bg, Аксиния е подкрепяна най-малко – 3.02% от зрителите дават своя вот за нея. Краси обаче е спечелил сърцата на цели 22.05% от гласувалите.

В неделя вечер полуфиналистите във втория сезон на Dancing Stars ще танцуват бачата, меренге, мамбо и рокендрол. За поставената им задача – танц с роднини, звездите участници са подготвили много изненади за зрителите.

Пищната певица Аксиния е поканила 78-годишната си баба Йорданка на танц на парчето на Петя Буюклиева «Жена на всички времена».

Всепризнатият комик Краси Радков ще танцува не с кого да е, а със своя колега Виктор Калев, с когото са част от семейството на «Шоуто на  Слави». Тъй като и Краси и съпругата му Станислава  са част от шоуто, по регламент е невъзможно да направят общ танц, а и все пак са конкуренти за титлата Крал или Кралица на бала.

Актьорите ще покажат своите танцови умения на «Баща ми е кондуктор» – парчето, което Виктор изпълнява в ролята на Рънърса в «Шоуто на Слави». Хореографията се подготвя специално от балет «Магаданс».

Мадлен Алгафари ще бъде подкрепена от съпруга си Нидал Алгафари. В танца си двамата ще пресъздадат живота в тяхното семейство през последните два месеца и Нидал ще се преобрази до неузнаваемост.

Бианка Панова също е поканила съпруга си – д-р Чавдар Нинов, на танц. Двамата ще представят Япония на сцената на Dancing Stars, демонстрирайки силата на самурая и търпението на гейшата.

Годжи и брат му ще тропнат кръшна ръченица, а Етиен Леви заедно с дъщеря си Емануела ще изпълни танц на парчето „Хава Нагила”.

Коментатори на представянето на звездите в неделя ще бъдат Юлияна Дончева, актьорът с най-запомнящ се глас – Джоко Росич, и прекусионистът с гореща кръв, кубинецът от „Ку ку бенд” – Рейди Бризуела.

 
По темата: