Актуалните тенденции в очилата този сезон – виж KWIAT

KWIAT избра новите си рекламни лица за 2010

Коледните и новогодишни празници са прекрасен повод за почивка, празнуване и… пазаруване. Именно този трескав период вдъхнови специалистите от Българската Марка Очила “KWIAT да създадат своята нова визия за настъпващата 2010 година.

След „вдъхновението от природата” през 2009-та, през 2010-та от “KWIAT” ни представят своето ново виждане за слънчевите и диоптричните очила. Муза на марката този път е топмоделът Ирена Милянкова от модна агенция “Визаж”. Ирена е на модния подиум вече близо 10 години. Работила е в Испания, Италия, Германия, САЩ, Гърция и Тайван. Тя умело съчетава ролята на успешен модел и супер успешна майка на три деца.

За мъжката визия от “KWIAT” се довериха на Трайко Младенов от “Ивет фешън”. Ако името не ви говори нищо със сигурност лицето му ви е познато от многобройните фотосесии за родните модни и лайфстайл издания. Трайко, също като Ирена, е много търсено лице в чужбина – главно в Италия.

Талантливите модели представят ексклузивни предложения от колекцията на “KWIAT” за 2010 година, инспирирани от ретро стила. Актуалното цветово многообразие включва драматично лилаво, бомбонено розово, наситено малиново, загадъчно черно, царствено златно и слонова кост.

Преобладаващи акценти са полупрозрачните и прозрачни рамки, големите обеми и формите „бъбрек”. Металът се завръща в още по-оригинални и модерни форми. „KWIAT” трансформира очилата в истинско бижу, създадено специално за най-претенциозните почитатели на този аксесоар.