Актьорите от „Д-р Хаус” записаха послания за феновете у нас


Актьори от „Д-рХаус” записаха послания за българските зрители

За най-верните фенове на сериала има игра с въпроси и награди на house.ntv.bg

Трима от актьорите, които участват в петия сезон на „Д-рХаус” записаха специални послания за зрителите на „Нова телевизия”. Това са Джеси Спенсър, Оливия Уайлд и Питър Джейкъпсън. Първият епизод ще бъде излъчен тази вечер от 20:00 ч.

Какво използва д-р Хаус в петия сезон, за да научава всичко за всички, е първият от въпросите, на които могат да отговарят феновете на сериала. На house.ntv.bg те могат да посочат един от следните отговори – неудобни въпроси, частен детектив, екипа си от лекари. Всяка седмица, до края на излъчването на пети сезон, ще бъде публикуван нов въпрос, свързан със сериала.

Всички отговорили вярно ще се борят за наградите –DVD с целия първи сезон, плакати и снимки с автографи на актьорите. За да получите автоматично право за участие в томболата за една от страхотните награди, трябва да отговорите вярно на поне един въпрос и да попълните регистрационната форма чрез име и фамилия, e-mail адрес и телефон.

След края на играта, в срок на 1 седмица, в офиса на „Нова телевизия” ще се изтегли томбола, на която ще бъдат оповестени имената на победителите.

В петия сезон на „Д-р Хаус” продуцентите Пол Атанасио, Кейти Джейкъбс, Дейвид Шор и Брайън Сингър отново ни потапят в мистерията, в която главен злодей е болестта, а героят – непочтителен, противоречив лекар, който не вярва на никого и най-малко – на пациентите си.

Доктор Грегъри Хаус (Хю Лори) не е от лекарите, които седят грижовно до пациентите си и дори отказва да разговаря с тях, когато е възможно. Той всекидневно се бори със собствената си физическа болка, а бастунът му сякаш подчертава язвителното му, почти недружелюбно отношение спрямо пациентите.

Въпреки антисоциалното си поведение, той е гениален лекар, чието неконвенционално мислене и безпогрешен инстинкт са му спечелили всеобщо уважение. Той е специалист по инфекциозни болести и гениален диагностик, който обича предизвикателствата на медицинските ребуси, които трябва да разреши в битката за човешкия живот.