Албена Денкова и Дарин топ танцьори в Денсинг старс – видео

Албена Денкова превзе дансинга на Dancing Stars

Заедно с Дарин са победителите на вечерта, Танцът на феновете във Facebook отново е за Михаела и Светльо. Световноизвестната хип-хоп танцьорка Ендрия Бър гостува в четвъртък в Dancing Stars

Ендрия Бър – световноизвестната хип-хоп танцьорка и хореографка ще покаже своите умения на сцената на Dancing Stars в четвъртък. Ендрия е работила с имена като Риана, Бекстрийт Бойс, Цирк дьо Солей и Шерил Кроу. Тя е в София за четвърти път по покана на Фондация „Танцово изкуство – Илиев“ и специално на Петър Илиев.

След лайфа във вторник, Албена Денкова и Дарин бяха участниците, които слязоха от сцената на Dancing stars с най-широки усмивки. Те събраха най-много точки и станаха победители в първата вечер на Седмицата на смеха в бляскавото шоу на Нова. Кралицата на ледената пързалка Албена Денкова изпързаля конкуренцията с резултат от 37 точки, а Дарин и Ани, с техния фокстрот, се оказаха единствените достойни конкуренти, събрали същия брой точки.

Още със стъпването си на дансинга Албена и партньорът й Калоян направиха много сериозна заявка за лидерската позиция в класацията. Въпреки опасенията на шампионката относно гъвкавостта на глезените си, тя се представи повече от страхотно. „Глезените са най-слабото ми място. Когато тренирам и се състезавам, целите ми глезени са плътно и стегнато обхванати от кънките. А при танците не е така“, сподели ледената дива.

„Бравоо! Поздравления!“ присъедини се към хвалебствията на колегите си от журито и Алфредо Торес.

Критики понесе холивудската звезда Антон за изпълнението си на куикстеп. „Сигурно се дължи на нинджа рефлексите ми“, каза той след упреците на Илиана и Галена за безизразната му и лишена от всякакви емоции физиономия. Мика и Тодор представиха прелестна огнена салса, а на въпроса на Алекс Сърчаджиева към Тодор „Какво е усещането да тренираш, докато Камата ти диша във врата“, танцьорът отвърна с усмивка „Стимулиращо!“ За да бъде близо до любимата си Мика, в публиката отново бе актьорът Иво Аръков. 31 точки пък събра пасо доблето на Ути и Елена. Пиперчето и солчицата на ТВ ефира представи изумителна извънземна хореография с извънземен стайлинг. Специална помощ от балетист на Националната опера и балет е получил засмяният кулинар по време на усилените си тренировки за перфектни отскоци.

И журито не остана равнодушно към междупланетния им танц. Похвалите за Ути и Елена валяха, но когато дойде време за истинските оценки, съдиите бяха доста по-обрани.

Обрани бяха и в оценките си за Нели и Наско и тяхната ча-ча-ча. Дори и буклите ала принцеса Леа, с които се беше подготвила Нели, не размекнаха съдиите в оценките им.

Въпреки липсата на суперлативи, след края на танца Наско се обърна към Нели с думите: „Аз пък съм много доволен“. Фаворитите от миналата седмица Михаела и Светльо също бяха „порязани“ с оценките. 32 точки получиха за изпълнението на своята хип-хоп хореография. Въпреки това, танцът им стана „Танц на седмицата“ след влизането в сила на новия регламент за избор на най-добър танц с гласуване от феновете на Facebook страницата на предаването.

Специален повод за радост има смелата и обичана Нана. Миналата вечер, на 1-ви април, тя и съпругът й имат годишнина от сватбата си. Те са се събрали в деня на шегата точно преди 7 години и съпругът и синът й се появиха на сцената с цветя. Нана и партньорът й Мирослав изпълниха енергичен куикстеп, пременени като Мини и Мики Маус. На забележката относно липсата на синхрон от страна на Илиана Раева, Нана отвърна с ритуално сваляне на долните гащи от костюма си.

Христо Мутафчиев спря дъха на театралната кралица Албена Михова и нейния партньор Петьо, които откриха вечерта. „Вашият танц беше обявен за куикстеп, а вие изтанцувахте фокстрот! Кой ви излъга, че танцувате куикстеп?!“ След секунда, изпълнена със стрес и ужас, председателят на съюза на артистите се усмихна с думите „Честит 1-ви април!“

Илиана Раева и Галена Великова обаче хич не се шегуваха. „Не е добро начало“, каза Илиана след края на танца. „Това беше един доста тромав куикстеп“, не ги пощади и Галена Великова. Инфарктната и забавна ситуация беше последвана от прелестния джаз на Сани Жекова и Симеон, които дадоха всичко от себе си на дансинга. Въпреки празника на шегата и смеха, журито въобще не направи забавни коментари за танца на Сани. Само вечно усмихнатият Алфредо Торес бе по-положителен „На мен ми хареса!“, каза поощряващо той.

Кой ще си тръгне на елиминациите в Dancing Stars тази седмица, ще разберем в четвъртък от 20.00 часа по Нова.

Гледай видео запис от предаването онлайн