Албумът на D2 „Феникс“ онлайн безплатно със CD качество

Албумът на D2 „Феникс” оживя пред пълен с крещящи фенове клуб Joy Station

Албумът „Феникс” можете да слушате безплатно, легално и с кристално качество на адрес: http://www.muzikata.bg/#!/d2/feniks

Слушай песните сега:

1.  Феникс

2.  Преди

3.  Секс, лъжи и музика (Unplugged)

4.  В съня (Cherry Tree)

5.  Gone Now

6.  Brand New Scar

7.  Черна сутрин

8.  Deadman

9.  Краят на лятото

10.  Ти избираш (U Choose)

11.  Breakdown

12.  Феникс (Chicho Krasi Remix)

 

D2 забиха епохален лайв в клуб Joy Station, по време на който представиха дългоочаквания си нов албум „Феникс” песен по песен като разказаха историята на всяко парче за радост на фенове, пътували специално за събитието от цяла България, а специални гости на сцената бяха Боби Косатката от Der Hunds, бийт-боксърът Red One, неизменната част от D2 семейството – кийбордистът Красимир Тодоров, както и Slash, макар и само на запис като китарно соло.

Макар че за пръв път повечето от феновете чуха едноименното парче „Феникс”, то предизвика най-силни реакции, но като фаворити се очертават и тракове като инди звучащото „Преди”, енергичното Gone now” и класическият рок Brand New Scar”. Ударният лайв буквално остави всички без дъх, а наличните бройки от албума „Феникс” бяха разграбени като стилната картонена обложка на диска получи признание. На огромен успех се радваха и т-шъртите с логото на албума – голяма част от публиката демонстрира подкрепата към бандата именно по този начин като сред нея бяха рок-величието Денис Ризов, гуруто на лайфстайл журналистиката Ивайло „Нойзи” Цветков, звездата от X Factor Мартин Котрулев, скандалният актьор Борислав Захариев „Боби Турбото” и Ангел от групата Ogi 23. Албумът „Феникс” може да се чуе като стрийминг аудио на сайта muzikata.bg, както и да бъде закупен в дигитална версия през iTunes.