Алекс Ломски казва как се става порноактьор, с видео

Как се става порноактьор

Алекс Ломски е на 42 г. Роден е в Лом, но още като дете семейството му се мести в София. Скоро обаче разбира, че чувства по-добре в родния си град, където момичетата са по-освободени. Именно там прави и първия си секс. Той е на 15 г., а тя – по-голяма. Твърди, че на другия ден отишъл с повишено самочувствие на училище.

Общуването с момичета му се услажда и само за няколко години преживява десетки любовни вечери с различни партньорки. Най-голям е адреналинът в казармата, когато прескача през оградата, за да се забавлява.

След промените през 1989 г. заминава за Италия. Там си намира работа на една бензиностанция, където изкарва добри пари от бакшиши. При едно от посещенията си в България се запознава с жената на своя живот, която се оказва рускиня. Двамата се връщат в Италия и скоро стопяват спестяванията си. Един ден гледат стриптийз и съпругата му заявява, че може да се справи по-добре от момичетата на сцената. Така двамата започват в един от клубовете – тя като танцьорка, а той като осветител. Един ден в гримьорната на хубавата рускиня влиза мъжът на Чичолина и й дава артистичния псевдоним Еделвайс. За нея бързо научават и в киното, където я канят да играе второстепенна роля на прелъстителка в комедиен филм. Веднага след излъчването му билбордове на Еделвайс се появяват в целия Рим.

Поканите към съблазнителната Еделвайс следват една след друга. Тя участва в еротичен филм, а след това има предложение и за такъв с по хард сценарий. Рускинята се съгласява, но при условие, че във филма участва и съпругът й. Така Алекс за първи път пристъпва прага на порно студио. Първият път е притеснен от това как ще се представи. Там обаче го предразполагат и нещата минават гладко. Твърди, че заплащането е добро, но и работата е уморителна. Една сцена се снима по няколко часа. А ако мъжът получи засечка, целият екип проявява разбиране и стои и чака.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: ,