Алекс Раева и Ева Тепавичарова протестират на площада! /снимки/

Известните също излизат на протест по жълтите павета!

Популярните лица на България подкрепиха и шестия ден на протеста срещу кабинета. Актьори и тв водещи, певци се смесиха с обикновените протестиращи, за да изразят ясно недоволството си от политиците в страната.

Още в началото на протестите арт гилдията поведе Камен Донев, който избягва публични изяви и медиен шум. Този път обаче актьорът, който пълни НДК от раз с „Възгледите на един учител за народното творчество“, излезе категорично на жълтите павета.

На шествието пред Министерски съвет се появи и актьорът Калин Врачански (на снимката най-горе). Звездата от „Стъклен дом“ заедно с приятели мирно протестира пред Министерски съвет. Още в началото на лятното недоволство на българите, той се включи в шествията в Бургас.

С интересен плакат бе забелязан и журналистът Иво Инджев. Той носеше табела: „Свобода или СССР“.

Ивайло Захариев от няколко дни изобщо не е под прикритие, напротив, протестира видно и то с невръстния си син Филип.

На протест излезе водещата Мира Добрева и съпругът й, режисьорът Жоро Торнев. Наблизо бе забелязан модният ас Жоро Пентаграма.

Мира Добрева и Жоро Торнев:

За оставка на правителството скандираха още актрисите Катето Евро, Ева Тепавичарова от „Столичани в повече“, която бе довела сина си, певицата Мариана Попова.

Ева Тепавичарова доведе сина си:

Включиха се музикантите Кольо Гилъна и Васил Гюров.

Режисьорите Зорница София и Ники Мутафчиев, който бе с приятелката си Мира Бояджиева.

На шестия ден от протеста се появиха още Митко Кърнев от D2, Симо от БГ радио, Борислав от „Биг Брадър“ и „Вип Брадър“, фолк певицата Кати, актрисата-певица Алекс Раева в компанията на пиар експерта Ани Халваджиян.

Алекс Раева и Ани Халваджиян:

Преди дни на паветата протестираха също Димитър Рачков и Елена Петрова.

Инфо и снимки: Информационна агенция Дартс нюз, фотографи: Георги Николов и Лилия Йотова