Александър Сано, Иван Христов от „Фермата“ в Тази събота 25.04.2015 + видео

В „Тази събота” на 25 април от 8:00 часа, бившият здравен министър Таня Андреева ще коментира заедно с Жени Марчева темата за необяснимата жестокост на акушерката Емилия Ковачева към бебе на 4 дни. По-късно в предаването майката на убития в пешеходна зона в Стара Загора, Паоло, ще говори за най-тежката загуба в живота си и нуждата от справедливост. В студиото адвокат Константин Симеонов ще разкрие колко близки са шефът на БНБ Иван Искров и банкерът Цветан Василев.

След това Мариана Векилска ще срещне зрителите с астронома Роса Виктория Муньос – Димитрва, а актьорът Александър Сано ще разкаже за участието си в кампания, която популяризира теорията на успеха сред децата.

В студиото при  Диана Любенова ще бъде водещият на „Фермата” – Иван Христов, за да разкрие подробности около формата, който жъне успех още преди да е започнал. Актьорът Георги Стайков, пък, ще разкаже за ролята си на детектив в криминална комедия, а зрителите ще могат да видят кой ще победи в националното състезание за десерт-шедьовър и най-вкусна пица.

Гледай видео записи от предаването онлайн