Alex P. и Любен – „Късай“ – видео премиера

Alex P. има практиката да изстрелва по два тотални хита накуп. През изминалата седмица излъчи The Cypher – „криминален“ хит позициониран пред кварталното РПУ в „Люлин“. Цветнокожото обкръжение на певеца в one shot лентата накара някои да възкликнат – „Много сапун има тук“. В „Късай“ компанията на Alex P. е по-„академична“ – Любен Христов от „Музикална академия“ по ТВ7.

„The Cypher“ бе продуцирана от Facing The Sun – фирмата на Ъпсурт, а „Късай“ – от Select Music Media, ръководена от Румънеца и Енчев.

Любен Христов и Alex P създадоха това парче с идеята да ви накарат да „скъсате“ синджира, да се освободите от предразсъдъци и комплекси, да бъдете емоционално свободни. „Хората трябва да отворят себе си към света и да не слагат рамки на живота си“, коментира рапърът Alex P.

Със съвместното си парче Любен и Алекс нахъсват аудиторията да намери своя начин за забавление и да не се обръща прекомерно внимание на дреболиите – както Любен се изразява – „ако другите са стадо, то ние сме Глутница…“. По аналог с най-силните породи, както е популярно в хип-хопа, момчетата „късат синджира“ като mитбули и представят на феновете си новия летен „бенгър“, който несъмнено ще вриви черните партита тази година!

Музика – Любен Христов
Mix & mastering – Адриан Рачев
Текст – Любен Христов, Александър Пелтеков
Видео монтаж и режисура – Христо Шомов, Любен Христов, Павел Колев
Стайлинг – модна линия Benedetta