Alex P измисли много яка Музика, брат! (+аудио)


ALEX P с летен хит – време е за “Музика”

“Музика” е заглавието на най-новото видео на рапъра ALEX P, с което той дава сериозна заявка за  хит на сезона. Дългоочакваното парче на звездата ще можем да видим премиерно на 26 май по The Voice. Парчето е ритмично, запеваемо и охарактеризира най-точно стила на изпълнителя. Бийтът е дело на BK, аранжиментът е на ALEX P и Гого Станев (Gravity Co), а за текста се е погрижил самият рапър.

След успеха на “Искам”, ALEX P залага отново на свежо звучене и атрактивно видео, което е дело на режисьора Мартин Райковски и оператора Бебо Халваджиян – тандемът, който сътвори лентата “Заместител”на Лазар, с която той бе сред фаворитите за песен на Евровизия.

Видеоклипът на “Музика” е заснет на колоритни локации в столичния квартал Люлин, от където е и самият ALEX P. Ще видим и познатия на всички рапър и водещ на “Planet Voice” Играта. Визията е доста различна от тази на повечето рап проекти в България и се доближада до голяма степен на американските продукции, заслугата за което е изцяло  на снимачния екип на Мартин Райковски и Бебо Халваджиян, който ни предлага един нов поглед за видеореализация в България.

Дали “Музика” ще бъде попадението на лятото, остава да разберем днес (26 май) от 21ч. в предаването “Planet Voice” на телевизия The Voice, а дотогава се насладете на мейкинга на видеото, в който звезден репортер е Георги Велизаров (Българският Джони Деп):

Повече за ALEX P в официалната му фейсбук страница:

http://www.facebook.com/pages/ALEX-P/102329013529

 
По темата: ,