Алфредо Торес и домочадие – виж ги в новия „ОК!“ (+снимка)


На страниците ще откриеш Зара, Алфредо Торес, „Забранена любов”, Вера Марковска и още…

Не пропускай да прочетеш най-забавните звезди истории в новия брой на най-голямото списание за звезди – ОК! Само в брой№ 33 ще разбереш през какви сериозни изпитания премина любовта на Ники и Саня – звездите от сериала „Забранена любов“, за да докаже, че Купидон не признава поражения.

Мит ли е българската красота или не ще разбереш покрай сензационната история на български топмодел, който се снима в реклами на Джорджо Армани в края на 90-те, а няколко години по-късно се събужда звезда на съвременното изкуство.

Какво научиха една за друга Дима и Зара на сцената на VIP DANCE и как станаха изведнъж най-добри приятелки – пак в новия брой на ОК!

От него ще разбереш защо угасна най-слънчевата усмивка на Холивуд – актрисата Британи Мърфи и коя е голямата надежда в компанията на Петя Славова – дъщеря й Жени Славова.

Сигурно не вярваш, но Алфредо Торес ще става пак татко – за четвъри път. Специално за ОК! най-добрият танцьор у нас позира в компанията на семейството си в трескаво очакване на новото попълнение.

Ново попълнение – при това какво – в екипа на Dancing Stars беше най-справедливият член на журито – Вера Маринова. Всичко за легендата на спортната журналистика в новия брой на ОК!

От страниците на звездното издание ще разбереш коя звезда трябваше да се снима в ролята на проститутката Вивиън от „Хубава жена“ – да, същата комедия, която изстреля Джулия Робъртс на върха.

Бонус: четири любими дестинации на четирите от най-красивите модели на България – САМО В ОК!