Алисия и синът на Диляна Попова по bTV – COOL…T 03.10.2015 + видео

Ерос Рамацоти, синът на Диляна Попова и какво се случи зад кулисите на концерта на Слави – 3 октомври, събота от 11:00 часа в COOL…T по bTV

Тази събота, 3 октомври в 11:00 ч. в COOL…T зрителите на bTV ще имат възможността да надникнат зад кулисите на концерта, за който всички говорят – Слави Трифонов и Ку-Ку бенд, който просълзиха и накараха да пеят под дъжда 70 000 души. Веднага след това изключителната световна звезда Ерос Рамацоти ще бъде ще разкаже на Петя Дикова любопитни подробности за предстоящия си концерт в София.

Ексклузивно в българския телевизионен ефир Диляна Попова ще запознае зрителите на COOL…T със сина си Борил и ще представи първата им фотосесия за корицата на родно списание. Петя Дикова ще срещне зрителите на bTV с фолкфурията Алисия, която ще издаде с коя своя колежка направи колаборация и къде се помещаваше нейната особа през лятото.

За финал, в студиото на COOL…T ще стане ясно как Искрен Пецов успя да убеди Тони Димитрова да снима клип против волята си –  в събота от 11:00 часа по bTV.

Видео анонс

Гледай видео запис от предаването онлайн